![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu adam olur olmaz her şeye ne karışıyo yaa yönetime gırcek dıye bıraz para vermıs o yuzden bole dılı uzun bunun
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kolot'a Destek Verenler Celal Kolot Beşiktaş'ı Kullanarak Kendi Reklamını Yapmaktadır..! Yönetim Adına Ne Yapmış İç Karışıklıktan Başka Hicbirşey Yapmamıştır..Milleti Yabancı Hoca Yabancı Hoca Diye Galyana Getirip Fikir Ayrılıklarına Düşürmüştür..BJK Başkanı Olarak Yıldırım Demiören Cıkıp Bir Demeç Veriyorsa Basına Celal Kolot Cıkıp Aksi Bir Demeç Veremez Eğer Bir Sorun Varsa Bile Yönetim Kendi İçinde Halletmelidir Neden Basına Demec Veriyorki O Zaman İşi Gücü Kendi Reklamı Yeter Beşiktaş'ı Kücülttükleri Yeter!!! Celal Kolot Alsın Ceketini Çıksın O Zaman.. Ertuğrul Beşiktaşın Yeni Teknik Direktörüdür Tigana'ya Gösterilen Sabrın Yarısı Gösterilsin Başarılı Olur! Fifa Dünyada Gelecek Vaad Eden 20 Teknik Direktör Arasında Sağlam'ı Gösterdiyse Ya Fifa Bu İşi Bilmiyor Yada Kolot Az Biliyor Çok Konuşuyor ? CELAL KOLOT AL CEKETİNİ ÇIK GİT..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bencede ya gitsin artistliğini başka mekanlarda yapsın bu camia şov yeri değil ezikmidir ne dir ya....
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (01-06-2007 Saat 08:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bi insan ne tümüyle kötü ne de tümüyle iyidir. doğrulardan ve yanlışlardan oluşur bütün insanlar. önemli olan, sadece bi kaç doğrusu için o kişiyi çok iyi ya da yanlışları için çok kötü yapmak değil; yanlışlarının arasından doğrusunu takdir edebilmek,doğrularının arasından yanlışını eleştirebilmektir. ben kendi adıma kolot a hiç destek vermedim bugüne kadar şuanda da destek verio değilim ama bu sözlerini takdir ederim,dorğu tespit çünkü.yani bana göre doğru. ki diyelim ki sonuna kadar destek veriorum,yerlere göklere sığdıramıorum..bunu Beşiktaşlılığımızdan şüphe duyacak kadar ağır bi şekilde eleştirmek kimsenin haddi olamaz. bu platformda herkes düşüncesini duygusunu açıkça yazabilmeli ve karşı taraf da saygı gösterebilmeli. birbirimizin doğrularını ya da yanlışlarını tartışır hale gelirsek amacımızdan sapmış oluruz. Beşiktaş aşkına saygıyla.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | haklı veya değil orasını bilemem ama daha önceki konuya yazdığım gibi. bu adam başkanlığa oynuyor. bence demirören'in kuyusunu kazacak kişi kolot.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |