![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Del Bosque büyük takım hocası Tigana da futbolcu eğitmeniydi.İkiside maçın kaderiyle oynayabilicek zeki ve kurt adamlar değildi...Hele Ertugrul hiç değil...Bakalım daha kesinleşmedide geldiği belli olmaz.Sağ gösterip sol vururlar belki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence sonu belli bir Kumar oynadi baskan!!! Ertugrul icin cok ama cok erken,Ne acelesi vardi ki?Oysa ki Samet Aybaba kadar su an Besiktas in basina yakisabilecek ve basariyi yakalayabilecek ikinci bir adami göremiyorum. Bence Ertugrul un gelmesi Samet Hocayi da bitirdi adam simdi gelmicekse hicbir zaman gelemiyecegini anladi ve artik Besiktas la yollarinin kesismesi de zora girdi. Herseye ragmen Ertugrul a destek vermek boynumuzun borcu.. Umarim su an ondan süpheendigim icin mahcup olurum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | +sını - sini bırakıp sonuna kadar destek arkadaşlarrr
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() inşallah başarılı olur.tiganaya verilen desteğin yarısı ertuğrul a verilirse uzun vadede başarılı olacağımıza inanıyorum.paylaşım için teşekkürler...
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |