12-03-2007, 23:38
|
#11 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
işiniz gücünüz hikaye okumak başka bişey yok. biz inadına demekle, takıma en kötü zamanında destek vermekle,takıma sahip çıkmakla,yenilgilerde bile alkış tutma erdemini göstermekle,her sene antrenör değiştirmenin takıma yararından çok zararı oldugunu kavradıgımız için suçlu biziz.!!!! haklısınız....
sizin gibi küfür,hakaret yuhalamak,milletin şerefini sorgulamak,onu bunu göndermek... v.s. bizi kendinize benzetemediniz diye herşeyin suçlusu biz olduk. çamur at izi kalsın. ooo ne güzel. herşeyden önce neyin ne oldugunu idrak etmek, ondan sonra bizim neden inadına dediğimizi sorgulamanız lazım. öyle havaya konusmakla olmuyor bu işler... | hopp orda dur bakalım sen bir..Atıp tutmadan 2 düşünceksin bir konuşcaksın..Sizin gibi küfür derken siz kim,küfürü kim etmiş siz diuye kastettiğin he,çamur at izi kalsın demekle olmuyor önce kimin ne olduğunu bilip ondan sonra konuşacaksın..Sen aptalca alınan yenilgileri alkışlamayı erdemlik sanıyorsun ben vurdumduymazlık,herşeyi kabullenmek sayıyorum..Nesin sne bilir kişimisin çok kavramışın ya antrenör değişikliğinin yarardan çok zararı olacağını,nerden biliyosun daha yararlı olmıcanı,anladık fikir beyan ediosunuz da bilir bilir konuşmayın yorumunuzu söyleyin sadece..Keşke kendime benzetebilşsem bazılarınıda beşiktaşlı gibi beşiktaşlı olsun.. bak bu son cümle tarzında cümleler kurmak istemiyorum zorluyosunuz adamı,sizin görüşünüzde olmayanları beşiktaşlı değl gibi gösterirseniz ben daha kralını yaparım emin ol.. Bu arada idrak edelim bakalım bi,elle tutulur gözle görülür bir olumlu şey söle,100. yılında fener şamp olursa görücem ben inadınızı sizin..BU inat bence bu taımın yararına değil,zararına..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |