![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
sizin gibi küfür,hakaret yuhalamak,milletin şerefini sorgulamak,onu bunu göndermek... v.s. bizi kendinize benzetemediniz diye herşeyin suçlusu biz olduk. çamur at izi kalsın. ooo ne güzel. herşeyden önce neyin ne oldugunu idrak etmek, ondan sonra bizim neden inadına dediğimizi sorgulamanız lazım. öyle havaya konusmakla olmuyor bu işler... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her zaman var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bak bu son cümle tarzında cümleler kurmak istemiyorum zorluyosunuz adamı,sizin görüşünüzde olmayanları beşiktaşlı değl gibi gösterirseniz ben daha kralını yaparım emin ol.. Bu arada idrak edelim bakalım bi,elle tutulur gözle görülür bir olumlu şey söle,100. yılında fener şamp olursa görücem ben inadınızı sizin..BU inat bence bu taımın yararına değil,zararına..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben fikirlerimi 3 sendir yaşadıklarımıza ve avrupada ki bir çok klübün yaşdıklarına, ve bizim gordon milne ile yaşadığımız tecrübeye, ya da öyle veya böyle gs nin fatih terim ısrarıyla gelen başarısına ve bu başarıların nedense bazı başarılar gibi tek senelik değil hep uzun süreli oluşuna bakaraktan belirtiyorum. Şu iki sene dayanabilirsek uzun süre başarı elde edebilecek bir takım ortaya çıkacak emin olun çıkacak ya, gelen td şu anki sistemi devam ettirecekse eyvallah gelsin bunu yapcak tek adam da Le guen dir o da gelmez. Ama şu an ki sisteme uygun bir td gelmezse yapılan tamamen intihardır bu yüzdenTigana nın gönderilmesi bana göre şu an için BJK ya çok büyük zarar verir gibi geliyor her açıdan... Neyse umarım Tigana hatalarını görüp bunlardan ders çıkarır da hepimizin bu tartışmalarına son verir. Konu dartheagle tarafından (12-03-2007 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
tekrar ediyorum en kötü gününde destek olmak mı takıma zarar veriyor?? herkes senin gibi olsa maça gelen taraftar bulamassın. o her maça gelen kişiler kötü gün taraftarı. yoksa iyi günde takımın açık ara öndeyken herkes stada koşarak gider zaten.orda boşuna iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ lıyız diye gürültü olsun diye bagırmıyor. artık kafalarınızı değiştirin. gerçi bu mümkün değil. çünkü herkes kendine göre önyargısını kurmus. A.Einstein bile ne demiş.: İnsanın önyargısını yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur... o yüzden boşuna tartışıp birbirimizi kırmaya fazla uzatmaya gerek yok.herkes kendi bildiği gibi devam ediyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |