![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu resimleri buraya koymadaki amaç onlarda hatalı ve bizim aldığımız cezadan daha çoğunu hakediyorlar mantığıysa sonuna kadar destekliyorum,iğrenç görüntüler ve çok ağır cezaları olması lazım,ama eğer onlara verilmedi ceza bizede sadece küfür olduğu için verilmesinse o zaman katılmıyorum..Eğer küfüre bu ülkede ceza varsa çekeceğiz ama benim kaldıramadığım nokta çifte standart,şu görüntüleri görüyorlar ev birb*k yapmıyorlarya ben ona yanıyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eğer küfür bu ülkede saeyircisiz oynama cezası ile çarptırılıyorsa gerçekten itiraz edeceğimiz bir konu yok,onlara vermiyosunuz bizede vermeyin mantığı yanlış..Am herkeze katılıyorum biz 1 maç ceza alıyorsak şu olaydan,onlar 3 maç almalılar en az..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, seyircisiz oynayacakları Erciyes maçıyla ilgili, Tahkim Kurulu'na yaptıkları itirazın reddedilmesine sert tepki gösterdi... ![]() Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, seyircisiz oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptıkları itirazın reddedilmesine sert tepki gösterdi. Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Galatasaray maçında taraftarların küfürlü tezahüratı nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası vermesinin ardından Tahkim Kurulu'na itiraz ettiklerini, ancak itirazlarının reddedildiğini belirterek, ''Futbolda başarı sahada alınır, masa başındaki çirkin oyunlarla değil'' dedi. Erdoğan, futbola ihanet edenlerin hesap verme gününün geleceğini kaydederek, ''Beşiktaş karşıtlarının cadılar bayramı kutlu olsun. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu engellemeye çalışanların günahlarını cadılar bile affetmeyecek. Tanrı, bu futbol düşmanlarının şerrinden korusun'' diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bundan sonra dikkatli olmalıyız bence bugun radio spor dinlerken duyduguma gore puan silinme sınırındayız kufur etmemek taskınlık yapmamak lazım haksızda olsa kesiorlar cezayı bizde ona gore davranmalıyız yoksa daha agır bedeller odeyecegiz. Ozellikle tumertsiz geldigi zaman neler olur ayhan için bole oluyorsa.ayhana 52 sn ise digerini siz dusunun.. BEnce artık dikkatli olmanın zamanı geldi zaten alehimize oyunlar oynanan bugunlerde. Biraz Dikkat Arkadaşlar Beşiktasımıza Zarar Vermeylim.Sakin Olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | benim yolladığım mail geri döndü...maile adresinin kotası dolmuş...sanrım federasyondaki elemanın mail silme alışkanlığı mı yok ne...ya da tepkiden korktu yeni mail gelmesin diye silmiyor...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #127 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi size soruyorum bu saha kapatma cezaları yıllardır uygulanıyor? Peki bu uygulamaların amacı nedir? Futbolda şiddeti önlemek değil mi? İşte bakın ben size ceza veriyorum bir daha yapmayın gibi bir uyarı şekli. Ama olmuyor işte. Bizim milletimiz akıllanmıyor. Ayhan diye bir adam geliyor 2 sene önce bir hareket yapıyor, oradan da 100 tane kendini bilmez küfür ediyor,cezasını Beşiktaş çekiyor. Artık bu cezaları verenlerin uyanma vakti. Aynı küfürler daha da az olsa İngiltere'de de oluyor ama siz hiç gördünüz mü İngiltere de bir maçın seyircisiz oynandığını. Seyircisiz futbol olmaz. Bunun yerine kamera kayıtlarına bakarsın, kim olay çıkardıysa onların kimliklerini alıp bir daha maçlara sokmazsın ve olayları çözersin. O kameralar niye var çok merak ediyorum. Artık bu ilkel uygulamalar sona ermeli. Çünkü bu uygulamalar devam ettikçe çifte standart da bitmeyecek, bu olaylar da...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bundan sonra taraftarlar her maç öncesinde slogan atsın. Küfreden Beşiktaşlı değildir diye. İş ciddiye bindi. Bundan sonraki cezada 3 puan siliniyor. Lütfen artık bırakın rakibi,hakemi,federasyonu maçlarda da takımınıza bakın. Lütfen!..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlara ben de katılıyorum, artık ne olursa olsun toplu halde küfür etmemeliyiz. Ah larla vahlarla bunu nası yaparlar haksızlık laflarıyla puanı geri alamayız eminim herkes bunun bilincindedir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu küfürler niye edilir hiç anlamam, tamam insanın sinirlendiği zaman kendini tutamadığı zamanlar olabilir, bu çok doğal ama binlerce kişi hep bir ağızdan defalarca bunu tekrarlıyorsa orada biraz oturup özeleştiri yapmamız gerekir... ha bu sadece bizim tribünlerde mi oluyor? tabii ki hayır ama öyle bir federasyona sahibiz ki o an kim konuşuyorsa o tarafa kayıyorlar, yakında bana göre gs'a da ceza gelecek, ne yazık ki bu işler böyle... bizim artık "şu takımın seyircisi de küfür ediyor, onlara neden ceza vermiyorlar" tarzı itirazları bırakıp kendi işimize bakmamız gerekiyor, ben sıkıldım artık bu küfürlerden, bir futbolcunun gazına gelip böyle toplu halde küfür ediliyorsa ve de en önemlisi sırf bu yüzden daha önceleri defalarca ceza yememize rağmen bilinçli olarak aynı şeyler devam ediyorsa neden yalan söyleyeyim bu cezaları sonuna kadar hakediyoruz... başkalarını bırakalım, biraz da kendi işimize bakalım, yeter artık aptallığımızdan yediğimiz bu cezalara... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |