![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya saçmalamayın kimsenin arka bahçesi değiliz... biz beşiktaşız... böyle küçültücü terimleri kullanmayın lütfen
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başkanımız çok güzel transferler yapıyor carew rico ailton kleberson vs. bunları hiçbir yönetim getiremezdi ama tutmadı çoğu ayrı mesele birazda şans olsa...
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türkiyede demirörenden daha iyi başkan gösteren olursa ben futbolla ilgilenmeyecem artık ???????? ( ama bana fason ne idüğü belirsiz adam değil şu anda başkanlık yapanlardan verin örneği yaa ) yok tüpçüymüş yok koca kafaymış yazıkalar olsun bunları söleyenlere ulan neymişsiniz yaa
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence yıldırım demirören değilde babası çok akıllı. yıldırım başkanı işlerin başından uzaklaştırıp batmaktan kurtuldu beşiktaşıda oğluna oyuncak aldı resmen yeterki işlerin başından uzak dursun diye ![]() ![]()
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa seba nerde bilgili nerde bu adam nerde yaaa......serdar bilgili de seba da bu takıma herşeylerini verdiler...süleyman seba manevi desteğini verdi takımın başıan getirdiği adamın sonuna kadar arkasında durdu........bakın bu yönetime....rıza geldi başarılı olduu halde gönderildi....tiganaya tanınan tolerans rızaya tanınsa bu sene şampiyonduk belkide..........ben size şun sölim aynı şeyi ertuğrula da yapacakalr ve ertuğrul sezon bitmeden gidecek...bu yönetimel bu transferlerle hiç bi halt olmaz..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar yanıldıgınız bi nokt var her seyi teknik direktore bırakmıyacaksın baskansan biraz agırlıgını koyacaksın nasıl gecen sene tiganı tumeri istemedi bu sene de zico yozgatlıyı istemedi bunlar kotu futbolcularmıbence diil rystu konusuna gelince runje yi gonderip yabancı kontenjanını acmak acısında doru buluorum ama rustu iyi kaleci mi bana gore eskiden iyidi ama simdi diil ve 6 ay oynamadı iyi bi yedek olur bunu yuzunden hakanı harcarlarsa yazık olur bence demirorenin yaptıgı en mantıklı transferler bunlar ricardinho ile birlikte tabi oynatmasını ve kullanmasını bieln teknik direktorle olur umarım ertugrul bu isin altından kalkar kimse kimseye kızmasın real figoyu barcadan alırken realli taraftarlar aaa biz istemeyiz figoyu dedimi ya da ronaldo real gittiginde olmaz hayır mı dediler bira akıllı davranın iyi futbolcuysa iyidir kotuyse kotudur bunu elestirin yoksa fenerden gelmis gs den gelmis onemi yok genel olarak baskana gelirsek bence basarısız bir baskandır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
NEVZAT DEMİR,HÜSNÜ ÖZYEĞİN,TUNCAY ÖZİLHAN,HÜSNÜ GÜRELİ daha sayabilirim eğer bunlarda ne idüğü belirsiz dersen ayıp olur. SONUÇTA KIZSAKTA DOĞRUDA KONUŞSAK YANLIŞTA KONUŞSAK ORTAK SEVGİMİZ BEŞİKTAŞ VE HEPİMİZ BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. DEMİRÖREN BEŞİKTAŞI ÇOK SEVİYO ŞÜPHEMİZ YOK AMA ZARAR VERDİĞİDE GERÇEK.KEŞKE BU SEVGİYİ SERDAR BİLGİLİ DÖNEMİNDE İSTİFA ETMEYİP 101, 102, 103, 104, YILLARADA TAŞIYIP DEVAM ETTİRSEYDİ.NTV DE SERDAR BİLGİLİ CANLI YAYINDA AYNEN ŞUNU DEMİŞTİ VE HİÇ UNUTMUYORUM.STADDA 9 YAŞINDAKİ KIZIMA KÜFREDEN HERKEZ ŞU ANDA YÖNETİMDE DEMİŞTİ.VE EN ACISIDA NEDİR BİLİYORMUSUNUZ KİMSEDE ÇIKIP YALAN SÖYLÜYOSUN DEMEDİ. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |