![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Del Bosque ler,Juan Franlar,Carewler,Ailtonlar,Klebersonlar,Tiganalar, Rico Paşalar,Delgadolar alınırsa borç tabiiki bukadar fazla olur.Helede bu yıldızlar gelince birde başarı yoksa ozaman iyice yönetime yüklenmek normal tabii.Ama başarı gelseydi laf yoktu kimseye.Aşı tutmuyosa tutmuyordur işte.Ama bunlar yerine 11 tane daha baki mi alsaydı yönetim.Ozaman desteklermiydik bunları.Hayatta gibime geliyo... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Artemis aslında biraz erken yorumlar bunlar..Son yapılan transferleri bir görelim önce Rüştü rüştünü ispatlamış Milli takım kalecisi Yozgatlı benim Türkiye de gördüğüm en iyi muz yapan adam açıkcası önce bir görelim antreman veya maçlarda sonra bakalım nasıl dikiş tutturacaklar mı.. Fenerden daha önceki sezonda yapılan transferlerin çoğunu beğenmemiştim ancak son yapılan transferler kendini ispatlamış oyuncular bekleylim görelim..Dış kapının dış mandallarının toplarına gelmiyelim
__________________ Kaç Kişiyiz Biz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ya kardeşim yönetime hala destek veriyosunuz siz hala gerçekten pes doğrusu diyorum.türkiyede bütün takımların diline sakız eden bi yönetimi hala destekliyosunuz ya bravo biz beşiktaşlıyız tamam da o kadar da değil bizim sırtımıza semer vurmaya kimse kalkmasın.arkadaşlar başarı diyosunuz yönetim işte başarılı olsaydı arkasından gidersiniz diyosunuz hani nerde başarı sölesenize fenerbahçe asbaşkanı çıkıp beşiktaşla dalga geçebiliyo.walla helal ya ne diyeyim inanamıyorum resmen at gözlüğuyle bakıyosunuz deneyelim görelim diyosunuz ya artık beşiktaşın denemelik halimi kaldı artık yeter ya kaç senedir şampiyon olamıyoruz.bi debunlara üstelik 35yaşında bitmiş transferler yapıorsunuz hani yıldız ya sölesin bana yönetim destekçisi bi arkadaş çıksın sölesin nihat sattılar yıldız alcaaz dediler bişey yok crew i sattılar yıldız alcaz dediler ama gene yok.daha bi sürü.bize tello felan alıyolar bi de medyaya bu oyuncuları pofpoflatıyor.bizimde gözümüzü boyuyolar.ama ortada her zamanki gibi bişey yok.arkadaşlar artık beşiktaş taraftarı şapkasını önüne koyup düşünmeli.beşiktaş deneme tahtası değildir...
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende mahmut uslu gibi kendini yönetici zanneden insanları adam yerine koyup dinleyenleri,onun sözünle hareket edenleri anlayamıyorum.Hala onunla ilgili konuşuyon.Adamlar ne dediğini bilmiyor.Bizim yönetime gelince elbette destek olmak zorundayız.Sanki haftaya veya bidahaki ay kongre var.Yani bu yönetimle gideceğiz busene.Onun için destek olmalıyız.Elbetteki yanlışlarını söylemeliyiz.Ama biryere kadar.Diyosunki yıldız alamadı.Senin için almanyada yılın futbolcusu seçilmiş ailton yıldız değilmi?İspanyanın en iyi ikinci sol kanadı olan juan fran yıldız değilmi?Kleberson,carew,rico bunlar yıldız değilmi?En önemlisi türkiyeye gelmiş geçmiş en kariyerli hocayı getiren yine bu yönetim değilmiydi(Del bosque.) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artemis arkadaşım sana katılıyorum. fener eskilerini Beşiktaşa toplamayı ,Fenere çalım atma sanan basit düşünceli bir başkandan başkası beklenemezdi. Fenerin hurdalarını aldıkca adamla haklı olarak dalgasını geçiyorlar. Geneldeki eğilime bakıyorum daha çok bu sitede Rüştünün gelmesini olumlu karşılayanlar çoğunlukta. Salakca goller yiyen hatta tarihe unutulmaz maçlar arasına giren kalecisiz yendiğimiz maçta fenerin rezil edilemesini sağlayan rüştü yü aynı hatta yaşlanmış hali ile kaleye alınmasını büyük iş gibi alkışlayanlarıda doğrusu beşiktaşlılık duruşu ile bağdaştırmıyorum.(özü sözü bir olma kuralı) mert adam tükürdüğünü yalamaz.Onu fenerde iken sevmiyor ve sövüyorsam gene aynı düşüncemi değiştiremem. gerisi hep hikaye hep kandırmaca hem taraftar uyutması. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Kaç Kişiyiz Biz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Runje ile dalgalar geçildiğini nasıl unuttunuz peki?Kadıköyde samiyende 30.000 bin kişi runje diye bağırırlarken zorunuza gitmedide rüştü yü aldık diyemi diye zorunuza gitti.Adam sivas maçında ortasahadan kafaylan gol yerken ne dalgalar geçiliyodu haklı olarak hemde.O zaman ne yapıyoduk?Onun için Rüştü ile runje yi kıyaslamam bile. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Anlamadığınız nokta şu; şu anda Rüştü Beşiktaş'ın resmi oyuncusu ve o şanlı formayı terletecek. Şu andan itibaren Rüştü Beşiktaş'ı temsil ediyor. Ben inanıyorum ki Rüştü Beşiktaş için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Kimse Rüştünün karakterine laf etmiyor, sorun Rüştünün yaşı ve fb de oynamış olması. Rüştü'nün transferini iki farklı şekilde yorumlayabilirsiniz 1- Rüştü deneyimli bir kaleci, deneyimi ile bize artı sağlayacaktır (Yedek kaleci Hakan bize lig için yeterli olabilir), 2-Bizim muhtemel rakibimiz feneri karıştırdı, mahmut uslunun söylemleride bunun en büyük örneği ve hazımsızlıklarının gösergesidir. fb nin elinde 2 kaleci kaldı, tecrübesiz (Volkan vasat bir kaleci), ve vasat altı kalecilerdir. fener mevcut kaleci kadrosu ile bir çok maçta yara alır. Türkiye de kaleci sıkıntısı var. muhtemelen de bu nedenle yanacı kaleci alacaklar ve kontenjanlarının birisini bu mevkii de kullanacaklar. Sonuç olarak; Ertuğrul Sağlam memnun iken, sizin eleştirmenizin nedeni nedir ki? ,Eğer R. Carlos Beşiktaş la anlaşsa idi gazete3ler 34 yaşındaki adama yılda 4milyon verilirmi diyeceklerdi, bizde burada onu tartışıyo olacaktık, fener alınca bu gündeme bile gelmedi. r. carlos un madrid de Beckham la düzenlediği seks partileri >Victoria ile Beckham ı boşanma noktasına getirmişti. 2-3 senedir bu konular magazin basınlarında yer alırken, ne oldu da şimdi unutuldu. Bu konu bile gündeme gelmez iken biz Rüştüyü eleştiriyoruz. Beşiktaş bugün Messi yi bedavaya getirse bile eleştirileceğiz, bir çoğunuz da bu eleştirilere inanacaksınız. Satranç bilenler için söylüyorum; piyon olmayı bırakın artık. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaslar rustu bu saatten sonra besiktasin oyuncusudur taraftar olarakta butun takima oldugu gibi onada destek olalim yani simdi rustu gol yerse sevinecekmiyiz olmaz oyle sey Besiktasin formasini giydigi muddetce destek olunmali | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aman ya ben rüştünün bişey yapacağına emin değilim fenerden gelen ne yaptıkı nobre mesela ne yaptı rüştüde aynısı yapar neyse olan olmuş boşuna tartışmaya gerek yok yani napalım destekten başka bişye yapamayız
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |