![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyide hangi beşiktaş taraftarı o tesislerden faydalanabilecek sanıyorsun. sen ,ben elimizi kolumuz sallayarak içeri girebilecekmiyiz,yada üye olabilecekmiyiz,olsak ta aidatını ödeyebilecekmiyiz.Bunlar sadece parsı olan ve yandaşlarına hizmet için olan tesisiler. Açsınlarda göreyim İstanbul haricinde de bazı bölgelerde futbol yada başka braşlarda eğitim ve öz kaynağa yatırım olacak tesisler o zaman canı gönülden kutlayalım. Boş habere sevinmenin sade taraftara faydası yok gibime geliyor. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizim tesislerimiz herkeze 10000000 basar ![]()
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bir eleştirmeyin buradan gelecek gelir beşiktaşımıza geliyo başkasına deil süper tesis olmuş ilerde belki büyük tunuvalara ev sahipliği yapar ama nerddeee yeter artık sıkıldım bu eleştirilerden biraz arksında durun yönetimin!!!
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |