![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iLhana da hayır dediLer ve gerçekten çoooookkkk büyük ayıp ettiLer....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya sakın bu da bi balon haber olmasın malum bizi içten karıştırmaya meraklı basın ... rumuzumdan da anlaşıldıgı üzere ilhan ve pascal hastasıyım .. bn inanıyorum ki bi jübileyi çok görmücekler ilhanımıza
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim olarak çok vefasızlık yapıldı bazı futbolculara. Sadece Yıldırım Demirören yönetimi değil 1990'dan itibaren bir tek Mehmet'in jübilesini hatırlıyorum.. İçim parçalanaraktan söylüyorum gerçekten Beşiktaş için canını dişine takmış, ter akıtmış çok futbolcuya vefasızlık yapıldı böyle ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hyr demelerine şaşaırmadım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | YAA VARYA YÖNETİM NUNTMASIN ZAMANINDA TARAFTARLAR İLHAN İÇİN NOUMA İÇİN STADA GELİYORLARDI NANKÖRLÜK YAPMASINLAR HELE HELE İLHANA ASLA YAPILMAMASI LAZIM YAZILAR OLSUN YÖNETİM YAZIKLAR OLSUN TÜPÇÜ ŞİMDİ BİKEZ DAHA SOĞUDUM VE NEFRET ETTİM SENDEN. :-/ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yugiyuar sana katılıyorum kardeşim çok haklısın ilhan bitmedi ya hala şansı var bişiler yapalım arkadşlar ya ilhanı ve noumayı geri getirtelim HASTASIYIZ BEŞİKTAŞIN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |