![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gelecekte cok işimize yarayacak bir futbolcu. h. şükür den sonra ülkedeki en iyi santrafor olacak inşallah. kişiligi de onun gibiyse ondan daha da başarılı olacagına inanıyorum.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | eğer tuncay gibi tesislerde kalır şımarmaz ve mücadele ederse bomba olur bu yaşta bile oynar rooney gibi 16-17 yaşında formamızı giyer ama okan koç gibi falan şımarırsa 25 yaşınada gelse oynayamaz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bucur tabiri burda yasindan dolayi kullanilmis olmali ama cogu spor adamlarinin soyledigi gelecekte iyi bir oyuncu olacagi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gelecekteki en iyi yatırımlarımızdan ikisi muhammed ile batuhandır.Batuhan gerçekten fiziğiyle,gücüyle,tekniğiyle müthiş biri.İnşallah herkesin dediği gibi şımarmaz ve avrupada da tanınacak bir golcü olur.Ben bide türkiyede partneri olan barışıda çok beğendim.Batuhanın yarısına geliyor boy olarak ama o da çok teknik.Bide sol kanatta oynayan erende güzeldi.Hemde çok gençler.Bence alınılabilirler.Barış ts damış ama ereni bilmiyom. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |