![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zaten eziklerin geliri bizimkinden coook... O yüzden onlar star icin parayi sokaga atiyor... Ben kombine parami gönderdim... Formamda geliyor... Bizde statta bomba formalara hayir diyelim, sadece gercek Besiktas ürünü kullansin herkes.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yıldız sözü verdiler ama yapmadılar zor satılır kombine
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | cezasını biz çekeceği gibi görünüyor beşiktaş için değil yıldız için kombine alınıyormuş demek ki
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Taraftarlarımıza Teşekkürlerimizle 28.07.2007 21:05 Bugün (28 Temmuz) sona eren Kombine Kart satışlarımızda 13 bin düzeyinde bir rakama ulaşılmış ve geçtiğimiz sezonun üzerine çıkan bir kombine satış hasılatı elde edilmiştir. Taraftarlarımıza Kombine Kartlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kulübümüz geçtiğimiz yıl 19 bin 600 adet Kombine Kart satıp 8.2 milyon YTL kombine satış hasılatı elde etmişti. 2007-2008 sezonu için satışa sunulan Kombine Kartlarımız, 13 bin düzeyinde bir satış rakamına ulaşmış ve 10 milyon YTL gelir elde edilmiştir. Ayrıca Kulübümüz sezon içerisinde her maçta 15 binin üzerinde bilet satışı yapabilecektir. Bu bilet satışlarıyla birlikte sezon sonunda hasılatın 20 milyon YTL'ye ulaşması beklenmektedir. Taraftarlarımıza Kombine Kart satışlarımıza gösterdikleri büyük ilgi için teşekkür eder, BJK İnönü Stadı'nda oynayacağımız bütün maçlarımıza taraftarlarımızı bekleriz.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 12.000 kombıne satacaklarına fıyatı az daha asagı cekselerdı ama 15.000 satsalardı.10 milyon yerınede 11 mılyon kar etselerdi.boş trübünlere oynar bu yıl takım.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bnce 1 tane ıyı stoper 1 tanede ıyı forvet alınırsa ve de 1 tur geçilirse 5000 kadar yıne satılır tabı yıldız sözü verıp almadılar o çok farkettı ama, geçen sne kombınelerı ucuza verıp bızı brz ucuza alıştırdılar ama bu bahane değil tabı.Bakalım bu sne ınş.daha fazla taraftarla ızlerız maçları. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |