![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | gecen sene de böyleydi kombineler ama riconun alınmasıyla tavan yaptııı bir yıldız alınırsa gor bak bnu taraftar neler yapıo ama yonetımde iş yok kiii...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ama malesef yıldız da yok kombinede geçen sene patlama oldu biz 20.000 i bulduysak rico ve delgado ikilisinin yüzündendir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bence kombine satışı hiç de fena düzeyde olmadı. Bu kadar olumsuzluğa,ümitsizliği ve transfer beceriksizliğine karşı 13bin çok iyi rakam. Ben son gün kombine mi aldım. Kapalı alt almak için gitmiştim fakat. eski açık yanında 25-30 kişi yer kaldığını söylediler. Ben de üstten aldım. Gördüm ki üstte de 40-50 kişilik yer kalmış. Belki akşama kadar onlar da bitmiştir. Anlayacağınız bu sene kapalı bileti satılmayacak gibi eğer sezon için bir ayırma yapmadılarsa.. Ben açıktan daha fazla satış beklerdim ama olmadı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sezon sonu bi hesap sormak lazım o 20 milyon ytl nere gitcek die ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben yıldız alacaklar diye sevmedim beşiktaşı renklerine aşığım transfer konusundaysa kolotu istafaya çağırıyorum vede ertuğrul hocaya güveniyorum
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya neden öyle düşünüyorsunuz. Bay Kolot zaten büyük bir yıldız değil mi. Onu görmeye bile gidilir kombine alınır yani ![]() ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |