![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşiktaş takımı bu futbolu bilinçli bir şekilde oynuyor. Çünkü ihtiyacımız iyi futbol değil 3 puan şu an.Ve çok disiplinli bir şekilde, mümkün olduğu kadar az pozisyon verip, az ama öz pozisyonu bulup, atıp kazanıyoruz. Bu takım 6 haftada 1 gol yemiş. Biraz da bundan bahsedelim. Fenerbahçe Denizli önünde kaç tane pozisyon buldu ne oldu, disiplinsizlikleri yüzünden 2 gol yediler, gitti 2 puanları. Tigana'nın 1-0'lık Antalya galibiyetinden sonra gelen kötü futbol eleştirilerine şöyle bir cevabı vardı : "Siz iyi futbol mu istiyorsunuz, yoksa şampiyonluk mu? İlk yarıda 4-4 biten Antalya maçında, bol gol atmıştık; ama 4 gol de yemiştik. Ve maç sonunda benim burada olmamam gerektiği söylenmişti. Şimdi ise böyle oynuyor ve kazanıyoruz. Ve ben de burada kalacağım." Buna nebze göre şerbet denir. Ne istediğimizi bir bilelim derim ben öncelikle...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
allah yardım etti inşaallah devam eder
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |