![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tiganada geldiğinde henry gibi oyuncular getirecem demişti.Evet getirdi thierry baki. Onun için Sen takımı uçur gerisini merak etme ertuğlul hocam.Gerekirse stada hoparlör koyarız dışarıdanda bağırırız biz.Hoparlör koymayada gerek yok aslında sesimiz fizana kadar duyulur. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | her yeni gelen hoca ayni seyleri soyluyor ama hadi bakalim lig baslasin gorecegiz | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | doldurup taşırın kardeşlerim çok isterdim orda olmayı
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah bnde ınanıyorum ertugrul hocayaa sonuna kadarr ..... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bakiiiiiiiiiiiiiiiiii gitssssssssssssssiiiiiiiiin
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işalah dediği gibi olur. özledik güzel futbolu.
__________________ Raki, sarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zarari, içerim Ikimiz de gelsek kildan köprüye Ben dürüstsem sarhosken de geçerim. .... neyzen ... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |