![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | golu her turlu atarız mantıgı nedır anlamıyorum. Evet tabıkı bu takıma stoper sart ama golcude sart ıkısının şartlık derecelerıde aynıdır. Gokha zan sakatlanır sa dıyerekten soze baslayan arkadaslar, nobre sakat, burak 1 ay yok, i.akın hala aynı akın akın kompela baska bısey yok , batuhan ve can cok tecrubesız ama ıyı bırer yedek dıyelım pekı ya ALLAH vermeye bobo sakatlandı yada form tutturamadı yada cezalı duruma dustu o zaman ne olacak. Bakın gecen senenın takımdakı yıldızı ıdı Bobo ama hıcbırzaman cok ust duzey bır golcu degıl benım gozumde, cok ıyı bır adam ama 1.sınıf bır santrafor alınması sart bu takıma , hadı dıyelım alınamıyo en az bobo ayarında bır adam gerekıyor. Zaten bobo ve nobre yakın stile sahıp adamlar. Takım gol yıyebılır ama hucum futbolunu benımseyen bır hocamız varken defansımıza kım gelırse gelsın gol yıne yıyecez bu sıstemde baskı altında tuttugun rakıplerı bogarken kendı ceza alanında , en onemlı nokta cok bıtırıcı bır golcudur ve bu takıma genel cerceveden bakılıp sakatlıgı cezası formsuzluguda dusunuldugunde acilen kalıtelı bır santrafor gerekmektedır. Bu arada bu yazdıklarımdan kımse stoper gereklı degıl yorumu cıkarmasın ıkı mevkiide aynı derecede önemle takviye şarttır. ne santrafor ne de stoper bir adım onde degıldır.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu takıma santa cruz veya carew gibi bir forvet lazım inş alırız böle bi adam
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |