Alıntı:
oguzm3t3´isimli üyeden Alıntı
Lig bitti şampiyonluk gitti biz ufak bi takım değiLiz koskoca BEŞİKTAŞ'ız oynadağımıZ yere bak şampiyonLar LiGi Ve Fortis Türkiye kuPası züĞürt teseLLiSi!!feneri ezeceKtin nefes aLdırmayacaktın bu büyük taraftarın iÇin!!kimDe Var böyLe bi taraftar ya Allah aşkına??Dün eLimizdeki kadroyu kullanabilseydik yani yanlış değişikLikLer yapmasıydık yemin eDerim bUgün Tarihi fark atmış oLurduk!!senin BoBo gibi oyun bitiren ibrahim akın gibi teknik bi futbolcun var sen daha aL buragı al nobreyi!!defansta kasulet gibi şişen bakiyi oynat aman ha sayın tigana ali tandoğanı almasın ki sağda müthiş iş yapar ya belki ozaman maçları kaybetmeyis!!!YAZIKLAR oLsun beee |
son 3 senedir bu vakitler ne halde olduğumuzu hatırlatmak isterim. Şampiyon olmak bu sevinci yaşamaktabii ki çok önemli ama en önemlisi sonuna kadar bu yarışta olmaktır. BJK 3 senedir yarıştan çok uzakta ligin son 5 haftası formalite maçlarına çıkan bir takımdı. Bu sene her kulvarda üst düzey mücadele verdik, he başarıırız başaramayız futbol bu yenilmek de var yenmek de bu yepyeni takımın şamp. ligi gibi büyük bir arenaya gitme şansı yakalaması bile bence büyük şans umarım mucize olur da şampiyon oluruz ama olamasak da bence futbolcularımız alkışlamalıyız... Bu takım sabredilirse iyi yerlere gelecek daha bu yeni oluşum aşamasında bile bu kadar iddalı olduysak düşünün artık ilerde ne olur. Gençleştirme istiyoruz uzun vadeli başarı istiyoruz diyorsunuz ama iş icraate gelince bunun ne kadar zor bir şey olduğu gerçeğini unutuyorsunuz. T.D. değiştirerek olabilecekleri zaten 3 sene boyunca gördük artık YETER diyorum ben sıkıldım çünkü bu düzenden...