![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hemen yeni hocaya suç bulmaya basladı yonetım ![]() yeter artık adam gibi birini bulsalar isterdi ertuğrul.. lig başalamadan çatırdadık yine.. uyumsuz huysuz şeylerr.. sinirlendim gece gece ![]() ![]()
__________________ uyuyan prens uykuların en güzeli olsun gidişin.. gözlerini cennete açmaya karar verdi allah ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ne dediğinin ya farkında değil, yada mikrafon delisi.. Almak istedikleri oyuncuları çok iyi tanıyamamak ne demek.. adam gibi yöneticiysen almak istediğin oyuncu varsa onu tanırsın,tanımadığın oyuncuyuda almaya kalkışmazsın. takımda revizyona gidileceği yeni adamlar alınacağı aylar öncesinde belliyken ,oyuncu tarama ekibini kurmadan detaylı araştırma yapmadan yumurta kapıya dayanınca mı oyuncu aranılır. . Bu ve bunun benzeri yöneti,cilerden kurtulduğunda KArtalım yükseklerde uçacaktır.Ve onu engelleyecek güç te karşında olmayacaktır. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |