![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | doğruysa çocuğa yazık olur.. ama sanmıorum ki doğru olsun,yıpratma çalışmalarının bi parçası daha..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | durumda bana göre bir anormallik yok, 16 yaşındaki bir ergenin doğal bir hareketidir bu, asıl bunu büyük bir olay gibi gösterip tam parlama döneminin başında haber yapan koca koca adamlara şaşıyorum ben... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Daha ilk gunden bu tip elestirler iyi olmuyor birde Turkiyeden yildiz oyuncu cikmiyor deniyor belki boyle bir sey olmus olabilir oda takimdan sorumlu kisi ile batuhan arasinda konusulur yasi genctir bu yasta Besiktas gibi buyuk bir takimin formasini giyiyor ama boyle yazilar hos olmuyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorummm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yahu yapsın çocuk hangimiz yapmadık ve hala yapmıyoruz ki? bunu haber die satır satır yazan yazara yazıklar olsun!Erkek takımın Erkek futbolcusu işte helal olsun istediğin kadar ceviz fındık kır batugol ama ipin ucunu birileri gibi kaçırmadan formunu düşürmeden....
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bıraksınlar çocuğu ya daha ilk maçta hemen üstüne yükleniyolar adamın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |