![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | geçmiş olsun ha şimdi ayvayı yedik hey ALLAH'ım biz ne suç işledikte bu kadar beceriksiz bir yönetim geldi bize ya 104 yıl arasak böyle beceriksizleri bulamayız ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #3 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | geçmiş olsun ha şimdi ayvayı yedik hey ALLAH'ım biz ne suç işledikte bu kadar beceriksiz bir yönetim geldi bize ya 104 yıl arasak böyle beceriksizleri bulamayız ya nasıl bir yönetime çattık nasıl bir başkan nasıl kabiletsizler toplulugu bu kadarmı bir kulup küçük düşşürülür rezil edilir yazık ya yazık beşiktaş 104 yıl boyunca böyle rezillik görmedi sonuç ortada PARAYLA SAADET LMAZ CELAL KOLOT AL 1.5 MİLYON EURONU FALAN GİT SENDE BAŞKAN
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer bu parayı ödeyeceksek herkes otursun düşünsün, bunda herkesin suçu var özellikle taraftarlar olarak bizlerin de o dönem nerdeyse bütün bjk tribünü adamı evine yolluyorduk yönetim napsaydı taraftara karşı mı koysaydı onlar da saçma sapan bir hareketle taraftarın gözüne gircez die hemen yolladılar Del Bosque yi adam profesyonel ne sandınız Rıza gibi bırakacak mıydı alacaklarını bunlar gayet doğal şeyler. Bundan sonra 1.5 senede bir t.d. yi yollamananın bjk ya her açıdan ne kadar zrarlı bir şey olduğu konusunda taraftarımız da yönetim de bir ders alır umarım... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nistelrooy aynı paaya madrid'e gitti yuh be o paraya nistelroyy( )alınırdı. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | levent erdoğan çıksın bi konuşsun bakayım. temyiz sonuçlanana kadar tabi ki ceza yürürlüğe girmezdi, temyize gidip de ceza durdururlunca büyük iş başarmış gibi çıkıp ahkam kesiyodu. şimdi ne diyecek merak ediyorum | ||
| | |
| | #9 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Demirören parayı ödesin ve ardından istifa etsin.
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |