![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Son dakika... Beşiktaş'ta yaşanan opersyonda Sinan Engin devri yeniden başlıyor. Kartalhaber.com bomba gelişmeyi sizlere aktarıyor: Celal Kolot ve Ali Gültiken'in gönderilmesinin ardından İnönü Stadındaki taraftarlar 'Celal'in yerine Sinan gelmeli'' diye tezahuratta bulunmuştu. Taraftarlar daha sonra uzun süre, ''İmparator Sinan Engin'' diye bağırdı. Kartalhaber.com'a açıklamalarda bulunan Sinan Engin, ''Başkan Yıldırım Demirören futbol şubesine geçmem için teklif yaptı. Ben daha önce Beşiktaş'a başkan olacağımı açıklamıştım. Bunun için ciddi bir projelerim vardı. Ancak Başkan'dan böyle bir teklif gelince Beşiktaşlılığım ağır bastı ve görevi hiç düşünmeden kabul ettim. Beşiktaşlıların içi rahat olsun, impatratorları geri dönüyor'' dedi. ![]() ![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
| | |
| | #57 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Birakalim artik kendimizi kandirmayi sen de bende herkes biliyor hepsinin bir mafyayla iliskisini yada mafya veya ne olduklarini...Kimse Kendini kandirmasin bunlar bos laflar...
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş | |||
| | |
| | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Kolot istifada direndi... Futbol şubesi kapatıldı Kartalhaber.com, Siyah-Beyazlı takımdaki son gelişmeleri aktarıyor... gündemine Celal Kolot damgasını vurdu. Başkan Demirören az önce gelişmeleri değerlendiren bir açıklama yaptı Bugün yönetim kurulu tarafından istifası istenen Celal Kolot, Beşiktaş yönetim kurulundan istifa etmeyeceğini açıkladı. Demirören, bu gelişme üzerine Celal Kolot'un Beşiktaş'a hizmet etmeyi sürdüreceğini açıklarken sadece bir görev değişikliği olduğunu bildirdi. Futbol Şube Sorumlusu görevinden ayrılan Celal Kolot yönetici olarak görevini sürdürecek. Demirören Futbol Şubesinin de kapatılığını açıkladı. Gelişmeler kartalhaber.com'da.. bu ne ja canli bakdim ntv mi neydi canli dedlier istifa etdiler simdi de baska bisey görüyürum yeter ja kesek gelse sinan engin
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |