![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kolot istifa etmemiş sadece futbol şubesi kapatılmış kolot da normal üyeliğine devam edecekmiş bjk tv de roportajında da dedi
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa sporun içindeki büyük isimlerin hangisinin mafya ile işi yok söyleyebilirmisin acaba?Bırakın bu basit şeyleri bence.Yani artık basitleşti bunlar sporda.Maalesef...Sinan engin gelirse çok faydası olur bize.Zararından çok yararı dokunacağı kesin enazından. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Demirören açıkladı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbol şubesini kendisine bağladığını açıkladı. Futbol şubesi sorumlusu Celalettin Kolot ve futbol takımı menajeri Ali Gültiken'in istifa ettikleri iddialarıyla hareketlenen siyah-beyazlı kulüpte, yönetim kurulu toplantısı Swissotel'de gerçekleştirildi. Yıldırım Demirören, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medya mensuplarının karşısına çıkan Demirören, ''Beşiktaş'a gönülden bağlı, kulübe herşeyini veren Celalettin Kolot son dönemde çok yıpratıldı. Kamuoyunda durum onuruna ve kişiliğine hakaretler seviyesine geldi. 30 yıllık dostum olan kendisinin ve Beşiktaş'ın daha fazla yıpranmaması için futbol şubesini kapatma kararı aldım. Şu anda futbol şubesi tamamen bana bağlı. Celattin Kolot da denim sağ kolum olarak yönetim kurulundaki görevine devam edecek. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1-0 önde ama biz maça devam ediyoruz'' diye konuştu. Takımda Sinan Engin'in genel menajerlik görevine getirilip getirilmeyeceği sorularına ise Demirören, ''Bu konuda yönetim kurulu olarak konuşup karar vereceğiz'' demekle yetindi. Açıklamanın ardından Demirören ve yönetim kurulu üyeleri bir minibüsle FC Sheriff Tiraspol karşılaşmasını izlemek üzere BJK İnönü Stadı'na geçti. 01.08.2007 Kaynak : AA tesadufe bak gs da futbol subesini direk baskana baglamislardi bugun Konu Adelaar tarafından (01-08-2007 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Başkana Baglanması Çok İyi Oldu Demiören Ezikler İyi Bi Transfer Daha Yaparsa Altta Kalmaz Kaliteli Bir Futbolcu Getirir Ama Bu Del Bosque Meselesi Kafaları Karıştırıyor.. Sinan Engini İstemeyen Arkadaslar Yok Mafya Fln Bırakın Bunları Hangi Birinin Mafyayla Baglantısı Yok..Siz Değilmiydiniz Vizyon Yok Yönetimde Alamıyoruz Getiremiyoruz Diyen Kolotun Beceriksizliği Yüzündendi Bunlar Sinan Engin Olsaydı Makalele'li Colloccini'li Takımı Çoktan Kurmuştuk..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | futbol bölümüne taşınsa iyi olur... bu arada celal kolot'tan kurtulduğumuza ne kadar sevindiysem sinan enginin gelecek olmasına da o derece kızdım.sinan engin de sorun çıkaracak.bize ibrahim altınsay lazım.keşke başkanlık için yeni oluşum yapılsa altınsay öncülüğünde...
__________________ inönü'de... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | edemedi gitti! futbol şubesi kapandı. Kolot istifa etmedi.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |