![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serdar özkan eğer böle oynarsa çok maç alıp bizi götürür nobre olsaydı maç farklı olrdu çünkü bobo iice ölmüş bnce bir an önce satılıp ii bi forwet alnması lazm
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dünkü maçta ayrıca herkes ayağa oynamaya orta yapanlar bile kafasını kaldırıp öyle orta yapmaya çalışıyordu bu bile çok ii bi gelişme.. unutmayalımki rakip çok ii kapandı deplasmandaki maç daha kolay geçecektir çünkü onlara gol lazım ve açık futbol oynayacaklar.. ayrıca bu sezon özellikle inönüdeki maçlarımız çok zevkli geçecektir.. takım oyunu kanatlara yıktıkça ve forvetler forma girdikçe gollü maçlar bizi bekliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | henüz ilk maç çok umutlu veya çok umutsuz olmanın alemi yok. ancak beşiktaşımızın bir oyun planı var artık. herkes ne yaptığını biliyor, ayağa pas yapılıyor bekler tam zamanında çıkıp tam zamanında dönüyorlar. savunmadan toplar çıkarken çok eveleyip geveledik bu bir sorun diattayla bu da çözülür herhalde. yırtıcı bir forvetle bu iş olacak gibi. serdar özkan bu sezonki en iyi transfer olmuş. messi diyorum ona artık
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rüştülük bişey olmadımı şaka yapıyosun abi yaa lütfen rüştü ii işler yaptı neyse bu senin yorumun saygılarr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rüştü sakatlandıgı pozisyonda bir top cıkardı herkesin yüregi agzına geldi cisse ısınıyorum sinyali verdi ,tello kumas kalitesini gün geçtikce kanıtladı ama en önemlisi herkes artık Beşiktaşımızda isme deil emege forma verildigini gördü
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |