![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş ın geldiği son nokta içimi burkuyor. Her zaman örnek kulüptür Beşiktaşımız, Seba döneminde öylesine itabarlı bir kuüptü ki devlet daireleri ile olan işlerde Beşiktaş ın her zaman önceliği vardı, Beşiktaş kongrelerine gelenler ülkeye yön veren kişilerdi. Sayın Süleyman Seba'nın önderliğinde herkezin gıpta ile baktığı, başarılı ve itibarlı bir kulüptü Beşiktaş. Adı pislikle anılmayan, rakiplerine saygılı, tesisleri ile rakiplerine üstünlük sağlayan bir kulüptü Beşiktaş. Kendisine Türk haklını temsil yetkisi verilen Tek kulüptür Beşiktaş. Şerefli ikincilikleri her zaman ******** şampiyonluklara tercih eden bir kulüptür BEşiktaş. Etik değerlerin her zaman arkasındadır Beşiktaş. Beşiktaşlı duruşuna sahip kulüptür Beşiktaş. Bunları sıraladım çünkü, yazımın başında da değindiğim gibi içim sızlıyor, Lucescu nun takımı sabote etmekle suçladığı ıza Çalımbay gibi bir kaptanın kuyusunu kazmakla suçladığı son olarak da Tigana'nın kuyusunu kazan (kendisi de itiraf etti), kişisel ilişkilerini Beşiktaş'ın önünde tutan ve kirli ilişkileri ile Beşiktaş ı da bulanıklaştıran(Beşiktaş Travel olayı) sinan engin hangi akla hizmetle bilmiyorum ama göreve getirlmiştir. Mahkemesi devam eden ve kanun önünde suçlu olduğu kanıtlanmış birisini yurt dışına çıkartmak için BEşiktaş ımızı kullanan Sinan Engin görevinin başına tekrar getirlmiştir. Bu Beşiktaş değerlerinin çiğnendiği bir gündür ve ben Sinan Engin in içinde yer aldığı bir başarıyı kabul etmiyorum. Temişz bir Beşiktaş için, eğer başarı Sinan Engin ile gelecekse başarısız bir Beşiktaş'ı desteklemeyi tercih ederim. BAşarı her şey değildir. Ahmet Fetgerilerin, Recep Adanırların, Baba Hakkıların kemiklerini sızlatmak, hiç bir yöneticimizin haddine değildir. Beşiktaş başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in en ufak bir Beşiktaşlılık duruşundan haberi var, Beşiktaş tarihini ve Beşiktaş'ın başkanlarını birazcık biliyor ise ve bunları bile bile Sinan Engin i Beşiktaş'ın başına getiriyorsa , umarım Beşiktaş'ta göreve getirdiği son kişi olur ve bir daha Beşiktaş kongresinden içeri adımını atamaz duruma gelir. Bugün Beşiktaş'ın itibarı derinden sarsılmıştır. sayın Yıldırım Demirören in artık o koltuktan kaldırılması gerekmektedir. Beşiktaş değerlerini bilen bir BAŞKAN istiyorum. Taraftar gruplarımızı da bu olayı protesto etmeye çağırıyorum. Erdoğan Demirören e de Beşiktaş değerlerinden bihaber bir çocuk yetiştirdiği için ve yetmeyip de Beşiktaş a başkan yaptırdığı için şiddetle eleştiriyorum. Diyeceğim şu ki; Beşiktaş ı bu pisliklerden temizlemek için BEŞİKTAŞ kongresi, Beşiktaş Divan Kurulu, Beşiktaş tarfatr grupları göreve gelmelidir. Kuyu kazıcı s. engin ve onu göreve getirenler Beşiktaşımdan gitsinler.... Konu shawnodese tarafından (03-08-2007 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetim; Beşiktaşımız için... Eğer var ise ; Haysiyetiniz için, onurunuz için gururunuz için, Ağzınıza sakız ettiğiniz ama ne anlama geldiğini bilmediğiniz; bilmediğiniz içinde Bir türlü beceremediginiz BEŞİKTAŞLI DURUŞU için.. İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gelmesi bence BEŞİKTAŞ'ım açısından faydalı olur, bazı kendini bilmez yöneticiler özellikler febe çatısı altındakiler isim vermek gerekirse ali koç, mahmut uslu, nihat özdemir v.b. artık öle kolay kolay bizim hakkımızda atıp tutamazlar çünkü sinan'dan korkuolar. sadece onlar değil bilmem ne basın da aynı şekilde sinan'dan tırsıo. hayırlısı olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Lucescu, siyah-beyazlı takımda Sinan Engin'inmenajerliğe getirilmesini değerlendirdi Sinan Engin'in menajerliğine getirildiğine inanmak istemeyen Lucescu, yakın dostlarına şu tepkiyi verdi: "Böyle bir şeyin bir daha olmasına inanmak istemiyorum. Bunun bir şaka olduğunu belirtin. Beşiktaş'ta çalışırken kendisinden neler çektiğimi o dönemde görev yapan tüm yöneticiler biliyordu. şu anda beşiktaş teknik direktörünün yerinde olmak istemezdim. Neler yaşayabileceğini tahmin bile etmek istemiyorum. Biz 100. yılda ona rağmen şampiyon olmuştuk. Ertesi sezon yaşadıklarımızı tüm spor kamuoyu biliyor. Umarım ben yanılıyor oluyor ama korkarım Sinan Engin yüzünden Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor."
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yazılanlar doğrumu bilmiyorum ama doğruysa bile ordan konusması saçmalık.hiçkimse 11 puan ondeyken 20 puan gerıye düşemez.bunun tek sorumlusu luce dır
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |