![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Yaa fb nin yeni formasını görmedinizmi nyı renk işte logoylan.Federasyon beşiktaşla akraba,onları kolluyor diyenlere duyurulur böylece.Bu olay eziklere yapılsaydı yani logo siyah beyaz olsaydı neler yaparlardı onlar.Adamlar türkiye kupasından elendikleri gün dememişlermiydi biz türkiye kupası maçlarına daha çıkmak istemiyoruz,gençlerle çıkacağız falan.Bizimkilerde çok iyi rest çekmişler bence.Haklılarda bu konuda.Abartılacak ne var anlamıyorum.Çıkmayacağız dediler federasyonda hemen harekete geçti düzeltmek için.Bu iş bukadar kolay.İki takımda maça 1 aydır hazırlanıyor ama onlar uyuyormuş herhal.Uyumaya devam edin ortalığı kızıştırın siz bakalım. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu kadar.amaç ne onemlı olan o. azız geçen uefa başkanına gidıp federasyonla ılgılı konuştu yalaka ulusoy da yaranmak ıçın bunu dun gece hazırlattı bu kadar basıt.bazı ark.hala at gözlüğüyle bakıo umarım anlarsınız. | |||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bugünkü gazetelerin neredeyse hepsinde logonun düzeltilmiş hali ile federasyonun verdiği yarım sayfa süperkupa ilanı var sorun lehimize halloldu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazılan yorumlara inanamıyorum. adamlar uyurduruk nedenler yüzünden ligten çekilme tehdidinde bulundular ve güçlerini gösterdiler. eğer bu renklere tepki gösterilmese beşiktaş ve beşiktaşlılar ezik kalmaya devam edecektir. bu bir güç gösterisidir. yıllarca maç kazanıp kaybedebilirsin ama onurunu kaybedersen işte ozaman bittiğin andır. yeter ulan yeter. yeter ulan yeter. beşiktaş bu alayına gider.
__________________ ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
| | |
| | #6 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bunu soyleyene kadar yonetim kupayı alıp siyah beyaz yapacaz deyinsene
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıcaz İnşallah
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #9 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eeeeee heralde biz kazancaz fener mi kazancak bide
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |