![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #84 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi oynadık ben üzülmedim bu takım gerçekten bu sene yüzümüzü güldürecek buna inanıyorum sonuç o kadar önemli değil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bencede gayet iyi oynadık, bende umutluyum takımdan. Önümüzdeki maçlara bakalım.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar bir maçla sezon tahmini yapmayalım.ama sahadaki sinir harbi niyeydi anlamadım.sakin olmamız gereken yerde sinirli davrandık.forvet olmadan bu işin olmayacağı ortada.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Takım aslında hiç de fena oynamadı sağdan ve soldan çok güzel ortalar geldi son vuruşlarda Delgado biraz daha zamanlamasını iyi yapsaydı çok daha farklı olacaktı. Şu görüldüki bu takıma forvet lazım. Ayrıca şu Kezban ne kadar pislik oyuncu olduğunu yine gösterdi sürekli rakibi proveke ediyor Kaptanın kart gördüğü pozisyona kadar daha çok şeyler yaptı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar takımımız ii oynadı ama olmadı işte ne yapalım bu sene büyük maçlar dışında çift forvet ve arkalarında delgado ile oynayacaz bu yüzden çok pozisyon buluruz ayrıca çokda pozisyon veririz buna kendimizi alıştıralım diaatta ve nobre takıma katıldıktan sonra daha ii olacaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya bu delgado ne işe yarar ? sorumluluk almaz topu ezer frikikçi diye aldık hep barajdan döner korayın bile hücuma katkısı ondan iyi yerimde oynayamıyorum serbest adam olmak istiyorum dedi yine bi şey yapamadı
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |