![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | YAAA ARKADAŞLAR NE ZMANDAN BERİ ERMAN ŞANSAL VE AZİZDEN DOSTLUK BEKLİYORSUNUZ ONLAR BOYLŞE BİŞEY YAPYORSA VEYA YAPMAK İSTİYORSA KESİNLİKLE FENERBAHÇE İÇİNDİR BIRAKIN ŞU ERMANIN İSTEKLERİNİ YAPMAYI VE EMİN OLUNKI BUTUN TARAFTARLAR BİRLEŞEREK MAÇ İZLESİN ÇOK KÖTÜ OLAYLAR OLUR BELKİ BİZ SAĞDUYULUYUZ AMA G.. FENERLİLER VE TRAVES... CİMBOMBULAR SAĞDUYULU DEĞLLLLL. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum kardeşim.. Öncelikle taraflı basını bi sustursunlarda çıkıp öyle konuşsun.. Sonrası ne mi olur, böyle bir isteğe, davete tahmin edemiyeceği kadar bisürü olaylar çıkar, bunun sorumluluğunu alabilirmi. Sanırım futbolu komple kaldıracak ülkeden bu adamlar ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya varya fener habire federasyondan şikayet ediyo o yüzden ferene karşı duramıolar..admalar bulmuşlar taktiği ağlaya ağlayaşampiyon oldular..her zman şikayetçiler ama her zman işin kaymağını o ezikler yiyo..!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | şu fenerin medyası yanlı haberleri bırakırsa herkese esit davranırsa taraftarları germezse adaletli olursa bu tarfatar gerilmez belki o zaman bu dedikleriniz olur ve taraftaarda ezeli rekabeti dostça izler birbirlerine hainlik yapmazlar ama bunların tek suclusu yanlı basın yapıp taraftarı kışkırtan basındır
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar bakıyorumda herkes düşmanlık kinlik besliyor hala öncelikle bizler BEŞİKTAŞ ız bizler KARAKARTAL ız maraton çağrı yapabilir ama bu çağrıyı başlatan BEŞİKTAŞ ımızdır eğer okumadan yorum yapılıyorsa birşey diyemem ama beşiktaş kulübü olarak bu çağrıyı başlatan biziz bizim çağrımıza da destek fb ve gs hatta tüm kulüplerimizden geldiği halde sizler burda böyle ortam olmaz olamaz gibi yorumlar yapıyorsunuz.hiçbirinize katılmıyorum.bu çağrıya destek gelmediği sürece türk futbolu hiçbiryerlere gelemez.çağrıya kulak vermeliyiz biz taraftarlar olarak . tamam kulüp yöneticileri arasında gerginlik oluyor onların yaptığı gerginliği medyada körüklüyor.ama biz taraftarlar olarak birbirimize sahip çıkmalıyız ister fb li olsun ister gs li ister ts li olsun biz taraftarları kızdırarak birbirimize düşürmeye çalışan tüm medya yı lanetliyorum.ne geliyorsa onlardan geliyor. bizim türk medyası gibi bir medya ne duydum nede gördüm hepsi birer .................................................. ............???? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |