![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | çalışsaydında formayı alsaydın kardeşim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya amma biriktirmiş adam, konuşmuş da konuşmuş, okuyamadım valla ama gündeme gelecekse böle boş sözlerle deil futboluyla gelsin de o lafları yutmak zorunda kalmasın sonra... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sen barlarda sabahlayıp, karı kızla sürteceğine futbol oynasaydın da bu durumlara düşmeseydin.. Sen ilk önce o hiçbir zaman değişmeyen çocuk aklını başına al ondan sonra konuş.. Yok galatasarayın ayrı bir havası varmış, oraya gitmeyi çok istemiş felan filan. gittin sonunda, orda naptın sanki.. Bu kulüp senin için tonla para ve 2 genç futbolcu verdi.. Sen ne yaptın Beşiktaş için onları düşün.. Kaan dobrayı bile kesemedin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bir zamanlar iyi futbolcuydun ama şimdi bi hiçsin okan kusura bakmaa...Bir Canakkaleli olarak senın ne kadar lakayıt bi futbolcu oldugunu yakından biliyorumm...Dardanelsporun Önemli maclarından once sen hep ortadan kaybolurdun...Takım menejeri senin sakat oldugunu bu yusden kadroda olmadığını soylerdi ama sen canakkaleden kacıp İstanbula gecelere akmaya gidiyordun...Sen bana gore hiçbir zaman bir sıcrama yapamayacaksın...Kucuk takımların buyuk futbolcusu olacaksın ki zaten öylesin...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |