![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce satmamamız gerekio.Sonra başka takıma gidince ardından keşke satmasaymışık demememiz için... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Themadpol guzel kardsım Delgodo topcu falan dııl o adam turkıye gıbı ıtalya gıbı futbolun sert oynandıgı yerlerde oynayamaz Delgado bu sezon 4 tane gol attı epı topu o adam gıbı topcu olabılır ancak yuregı ıle oy-na-mı-yo bıze savasıcak formasını terletıcek adam lazım bence anında gonderılsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado dan çok daha kötü hıyarlardan oluyo da Delgado dan mı olmayacak daha yaşı genç bi sabır kardeşim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado ya kazma bile deniyo ya bu forumda.hayret bir nokta ya.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK Konu Adelaar tarafından (30-05-2007 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yorum yaparken baskalarini rencide edecek sozler kullanmayin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaslar Elbette butun oyunculari seveceksiniz diye bir kural yok ama yorumlarimiza biraz dikkat edelim belki sizin sevmediginiz bir oyuncuyu diger bir arkadasimiz seviyor olabilir o oyuncu hakkinda kotu sozler soyleyince o da karsilik veriyor ve istenmiyen kelimler kullaniliyor buda hos olmuyor iyi sohbetler Konu Adelaar tarafından (30-05-2007 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |