![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamlar forumda maç bileti fiyatlarını karşılaştırıyor, başka bişey yaptıkları yok. young boys takımının uefa maçı varmış aynı stadda, o daha ucuzmuş bilmemneymiş. ulan bunların moderatoru yok mu kardeşim, nerde ne konuşacaklarını da bilmiyolar. zaten kısıtlı zamanımızda kısıtlı almancamızla biseyler anlayalım diyoruz, okuduğumuz da abuk subuk biseyler cıkıyor. yuh yani, bi de avrupanın zengin memleketi olacaklar. yok 45 frankmış biletler, yok 15 frankmış.. siz bi gelin inönüye de, anyayı konyayı anlayın. Konu sercann1903 tarafından (09-08-2007 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İsviçre lobisi olmassa eğer maçtan sonuna kadar ümitliyim bu adamların orada ne yapacakları hiç belli olmaz oynayacağımız 2 maçtada temkinli olmamız lazım ve maça verilicek hakemlerde cok önemli ! Savaşıp sonunda kazanıcaz inşallahh. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gruplara kalalım artık bız bunu hakedıyoruz camia olarak .en son dort sene once sampiyonlarlıgındeydık avrupalı takımlar carsı trubune hayran kalacaklar dort gozle beklıyorus
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://www.fczforum.ch/phpbb2x/fussball-club-zuerich-f1.html AğaLar ben üye Oldum sizde geLin http://www.fczforum.ch/phpbb2x/istanbul-t14997-20.html AdamLar müthiş komedi bi lafları cok dokundu.. ![]() türkçe Bjk sen bizim kö... yazmış ********Ler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |