![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Maffia ![]() ![]()
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben msj sayısı yükselsin die yapmıyorum. amacım bu olsaydı şuan msj sayım hepinizinkinden daha fazla olurdu. sayfa 19 karakter kabul etmiyor. ve hepsi tek tek olduğu zaman resimler enine göre diziliyo anladın mı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
valla dogrusu anlamadim.....zaman zaman bi resim koymussun ve ikinci msj gecmissin......e millet 10-20 resim birden koyuyor bende de oluyor......aman banane be.....ne halin varsa gör ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() habere gelince ben sinan ın faydalı olacağına inanıyorum.adnan polat ve mahmut uslu bundan çok daha fazlasını yaptı ve bu kadar tepki toplamadı.yıllar boyunca ezildik hakkımız yenildi.demek ki dürüstlükle biryerlere gelinmiyor.biz yine hakkımızla başarılar yakalayacagız ve sinan engin de bu süreç içerisinde camiamıza uzanan dilleri güzelce kesecek ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Jasmın bence 10 numara bır çalısma olmus ayrıca ayrı ayrı mesajlara yazmanda daha etkılı ve anlasılır bır anlatım olmus ben kendı adıma sana tesekkur ederım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | keşke gelmeseydi bunların hepsini daha önce bende söylemiştim burda bu adamın faydasından cok zararı dokunuyor alinin gönderilişi bile ayıp
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |