![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bjk travelden alaaddin cıkardığı yalan mı yani ? telefon görüşmeleri falan 100.yılda sinan engin mi en büyük pay ? o zaman 100.yılda o yaptıysa 101 yıldada o sattı bunun daha mantıklısı var mı ? koskoca beşiktaşın şampiyon olması ona mı bağlı ? şampiyonluk takım halinde olunur luce olmasa falan nasıl şampiyon oluncaktı ama şiampiyonlugu 1 kişi kaçırtabilir oda sinan engindir sergeni alıp karşınısa tavla oyanr sorna tkaım motivesi bozulur buda bilerek yapılmıştır şampiyonlugu sinan engin satmıştır LUCESCU TİGANA yabancı hadi sinan engine laf ediyordu sina nhaklı diyelim rıza çalımbayda sina nengin kuyumu kazdı dedi rıza da mı suçlu o bizim evladımız değilmi 3 adamda mı yalan söylüyor sinan engin beşiktaşa yeterince zara verdi bence daha kişilikli METİN ALİ FEYYAZ getirlseydi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tek Başına Şampiyon Yaptı Diyen Yok Zaten En Büyük Pay Dedim.. Luce'dende Fazla Hemde Sergeni O Yıl Oynatan Motive Eden Sinan Engindi Örneğin Luce Değildi.. Hem Senin Gibi Düşünen Çok Az Kişi Var Herkes Biliyorki Türkiye'de Sinan Engin Gibi Bir Menajer Daha Yok.. Vizyonuda BiziM Başkandan Daha Geniştir.. ![]() Bu Konuya Son Postumu Atıyorum İşte Sana Bir Cevap Daha.. Forumun Genel Kanısı Burada Zaten Açık ve Net PHP- Kodu:
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ayrıca koskoca beşiktaş sadece bu forumdan oluşmuyor forzadada sinana tepki vardı başka bir forumdada anketler tam tersiyse ne yapcaz ?
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa daha ne uzatıyorsunuz ki.Tamam medyanın ezik olduğunu biliyoruz ondan durmadan karıştırıyorlar bizi.Ama bize neoluyor.Çarşı sinana karşıysada gerekeni yaptı ortamı yumuşattı.Bu durumda olması gerekende buydu.Bu senede böyle devam edecek herhal.Şampiyon olursak devam eder olamazsak hepsi birlikte gider bu kadar basit.Çarşı nezaman,nerde, ne yapacağını çok iyi bilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | pankarta katılmıyorum alyenin açıklaması sinan enginle beraber herşeyi gösterdi ...
__________________ SİYAH SAÇLARIM BEYAZLARLA DOLSA, HAYATIM TRİBUNLERDE SOLSA, EĞER ÖLÜME SEBEP KARTAL AŞKIYSA, RAZIYIM MEZARIM İNÖNÜ OLACAKSA.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bakalım gelecek ne göstercek bize.. ama çarşı tükürdüğünü yaladı gibi bi söz çok ağır ve kötü bi itham... şiddetle kınıyorum böle düşünenleri ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kendi camiası içinde kendi sevenleri tarafından harakiri yapabilme yeteneğine sahip tek kulüp maalesef Beşiktaş. Herşey güllük gülistanlık giderken , hiç ummadık bir olay şok bir vaziyette camianın üstüne indiriliyor. Allah taraftarlarımıza akıl fikir versin. Şu duamı her zaman ediyorum: "Allah Beşiktaşımızı iç ve dış düşmanlardan korusun."
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |