![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Geçmiş olsun gerçekten üzüldük dün akşam. İbo'ya helal olsun herkes cesaret edemez yanlış bişey yaparım korkusuna.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gökhan gerçektende çok sık sakatlanıyo ya neden böle oluyo anlamıyorum kocaman adam vurduğu yeri inletir gibi gözüküyo ama biri omuz atıyo sakatlanıyo.. geçmiş olsun bize çok lazım gökhan allah belalardan korusun.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya bu adam maça cıkarken çelik yelek kask falan takması lazım demir kolluk falan her hafta farklı bir yerinde arıza cıkıyor 3 maç oynayıp 4 maç yatıyor cıtkırılm ya defans oyuncusu bu kadar cıtkırıldım olmaz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |