![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılıyorum kardeşim...anlamadığım bizim düşündüğümüzü yönetim neden düşünemüo bize gereken futbolcuyu diil de neden eziklere göre futbolcu almak istio,neden onlarla yarışıos anlamadım ve taraftarda buna üzülüo...allah bilir çoğu da kazım ı ilk defa duymuştur we bi kez bile izlememiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Fatıh daha once mustafa ızzetıde oynattı yada bıze aldırdıgı bıcok hazırlık macı mıllı oyuncunun halı ortada. Sorun ısımler de degıl benım ıcın asıl sorun bu kadar fener takıntısı nedır anlamıyorum adamları herzaman dagıtan bız bukadar konusa konusa basımıza bela ettık erıflerı her an gundemımızde fener var ne gese ne dıgerlerı rakıp dıılde sankı tek dert fener. İtleri agzımıza ala ala , konusa konusa adam ettık farkında dıılız.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
d.amokachi sence bu fener takıntısını bize getıren adam kim sole bakim mustafa doganları aligunesleri nobreyi getiren adam kim bence demiroren adam yaptıezıkleri. biz basın toplantısı yapıyorus hemen fener adı gecıyo onlar ise bizi kaideye bile almıyo bizle hiçbir acıklamaları yok
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |