![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | izlemiyorum maç falan yavv protesto ediyorum yönetimi izlemeyecem işte biz elaleme ezik die dalga geçiyoruz bizim yönetim daha ezik kalıyo beceremiyorsanız defolun gidin kardeşim :@
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya gitse ne olur 5 maç oynasın diyim brezilyalılra varken avcunu yalar o bakın görürsünüz ya bizde bobo var ne yapcakısnız kazımı kazım eziklere lazım arkadaşlar transfer yapmak için yapıyorlar yakında ronaldinyoyu yazarlarsa şaşmayın ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya sizd kardeşim böyle karektersiz futbolcu bize olmasın varsın onlara yakışır boşverin u21 lerde ne oyuncular var ya onlara baksınlar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bırakın yaygarayı arkadaşlar.bizdeki beğenmediğimiz ibrahim akın ondan 2 kat daha kalitelidir.alınsada bir işe yaramazdı bence.fenerde de klübede oturur çürür en falz.alınmasını istemiyordum açıkcası.2 hafta öncesine kadar adını bile duymadığımız bu adamı yönetim almamışsa bir bildiği vardır elbet.ona verilecek parayı kaliteli başka bir oyuncunun transfer bütçesine ayırsınlar.çünkü zaten kalitesiyle 2 kişilik oynar gelen oyuncu.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Burak yilmaz 10 tane kazim eder!! Forza Burak Yilmaz!!!!!!!!
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yapmayın arklar kimdir bu oyuncu ya, istatistikleri nedir bu adamın, öyle bir gündem oldu ki sanki dünya yıldızını kaptı fener elimizden, türkiye liginde onun kalitesinde bir sürü oyuncu var, biraz fazla abartıyorsunuz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |