![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | D.AMOKACHI arkadşım,düşüncelerine saygı duyuorum ama "Cıgerı ıkı para etmez bı adam aldılar okadar zaten fener dıılde elımızden trabzon alsaydı bu kadar tepkı gosterılmezdi." cümlesini hiç sevmedim. kazımın ne ciğersizliğini gördük ki böle dioruz..gerek yok..bi ikincisi de fener aldığı için sinirli diiliz ki(en azından ben) ; sorun yönetimin yine söylediği şeyleri yapmamış olması..biz bu adamların ağzından çıkan hangi söze inanabilcez ki.. sorun bu yani.. güven.. yoksa kazımsız da ayakta dururuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Bır dıger konuda yonetımın soz verıp yapamama konusu , ben hıc bır yonetıcının agzından duymadım kı colın kazımla anlasıldı dıye resmı bı acıklama. ( bu arada yonetımı tasvıp edıyo degılım hatta begenmedıgım cok yanı var ama sadece suan bıraz daha beklemek lazım dıye dusunuyorum ) Son olarak cıgerı ıkı para etmez lafı mecazi anlamdadır yanı kazımın kısılıgı ıle alakalı dııl de sahsi gorusum olarak futbolculuguyla alakalı yanı bundan bısey olmaz manasındadır. Umarım daha ıyı anlatabılmısımdır
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |