ya kardeşim yönetime hala destek veriyosunuz siz hala gerçekten pes doğrusu diyorum.türkiyede bütün takımların diline sakız eden bi yönetimi hala destekliyosunuz ya bravo biz beşiktaşlıyız tamam da o kadar da değil bizim sırtımıza semer vurmaya kimse kalkmasın.arkadaşlar başarı diyosunuz yönetim işte başarılı olsaydı arkasından gidersiniz diyosunuz hani nerde başarı sölesenize fenerbahçe asbaşkanı çıkıp beşiktaşla dalga geçebiliyo.walla helal ya ne diyeyim inanamıyorum resmen at gözlüğuyle bakıyosunuz deneyelim görelim diyosunuz ya artık beşiktaşın denemelik halimi kaldı artık yeter ya kaç senedir şampiyon olamıyoruz.bi debunlara üstelik 35yaşında bitmiş transferler yapıorsunuz hani yıldız ya sölesin bana yönetim destekçisi bi arkadaş çıksın sölesin nihat sattılar yıldız alcaaz dediler bişey yok crew i sattılar yıldız alcaz dediler ama gene yok.daha bi sürü.bize tello felan alıyolar bi de medyaya bu oyuncuları pofpoflatıyor.bizimde gözümüzü boyuyolar.ama ortada her zamanki gibi bişey yok.arkadaşlar artık beşiktaş taraftarı şapkasını önüne koyup düşünmeli.beşiktaş deneme tahtası değildir...
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM |