![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ozaman ellemesinler stadı 1.5 yıl inonude oynamamak takımı ne hale getirir biliyo musun
__________________ Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boş kalır diye buyuk stad yapmaya gerek yok mantığını bı kenara bırakalım,fener stad yaptı seyirci sayısı arttı,m.united 65 kşilik stadı 60 bini kombıne,adamlar artık kombıne satmıyolar ki daha fazla para kazanalım diye,beşiktaşın stadı da tam olarak futbol stadı değil,bence çağdaş futbolun gerektirdiği gibi olmalı,oimpiyat stadı gıbı stad yaparsan kimse gelmez tabi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 36 bin kişilik..hiç yenilemesinler bu haliyle kalsın o zaman.. maçlarda Ali samiyen ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kartalıma yakışmaz bu kadarcık bi iyileştirme şu g.t oglanlarının altında kalmayalım da 45 bin e bile razıyız zaten o kalabalık istanbulu inletmezse fenerli olayım-i.neler bizi karşıdan dinlerler artık
__________________ yağmurlu bi günde görmüştüm seni... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | En az 50.000 olmalı.. Geleceği de düşünmeliyiz. Genç nesil geliyo.. Bir de biletleri bir kaç yıl ucuz satıp taraftarı da alıştırdık mı ful çekeriz inşallah.. sonra gelsin paralar..
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |