![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 'And you always know when you go to Turkey that it will be hard because of the travelling involved and the wonderful support they give their teams over there.' Benitez şöyle diyor: (Yorucu) yolculuğu ve (Türklerin) takımlarına verdikleri harika desteği göz önünde bulundurunca, Türkiye'de maç oynamanın zor olduğu hepimizin malumu. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | HASTAYIM BU ADMIN İNANCINA GÜVENİNE VE KARİZMASINA...SANA VE OYUNCULARINA güveniyoruz hocam...inşallah çıkacağız bu gruptan...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah Yardımcın olsun hocam, inşallah çıkarız. Özellikle ilk maç çok önemli kesinlikle galibiyet için oynamalı ve fransızları puana fransız bırakmalıyız..
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi salllıyom gibi gelmesin ama zorlarsak birinci bile olabiliriz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takım bence çok çok iyi oynuyo 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan bir takımımız var ben inanıyorum ki gruplardan çıkarız
__________________ ''Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |