![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
burda bulunma amacımız bjk ve Bjkli bi oyuncuya bu platformda kufur edemezsin sakın bana demokrasi palavrasında bahsetme Dua et burdasın başka forumlara bunu yazda Bak sana ne yapıolar.... Bu arada ne kadar zeki oldugunuda gösterdin renktaş'ı ırkçılıkta karşılaştırdın var ya pess dogrusu .... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar konu cok farklı delgado miilli takıma yukselebilir sampiyonlar liginde gostereceği performans cok onemli arjantinli taraftarlarda zaten onu istiyo. delgadoya essek diyerek konuyu baska bi tarafa getırdınız
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Bu hakaretin geleceginide cok iyi biliodum O zaman neden bunları yazdın Yapan sonucuna katlanır .. bjk delisi emegine sağlık kardeşim yazın cok guzel devam !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | siz rüyalara girmeye devam edin 2 hafta sonra ben açıcam bu konuyu forumda haklı olup olmam önemli değil düşler aleminin eşşekleririiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
kufur edip kaçıyor Lütfen kimse kufur etmesin buna cunku o bile ona fazla babanada selam söyle 8 yıllık görev aşkında sana bi b.k ögretememiş | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |