![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Beraberliklerin hatta mağlubiytlerin olması gayet normal. Lig uzun bir maraton, her hafta iyi oynamayacağız ki dünyanın en iyi takımı olsan bile bu değişmez. Daha ligin başındayız, takımımız oturunca herşey daha iyi olacak. Şampiyon olacağımıza inanıyorum Alah' ın izniyle. Takımımıza ve hocamıza güvenim sonsuz...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Okadar üzülecek birşey yok.Hemen vurmayalım yerden yere.Zürich maçı bizim için çok önemliydi.Uzun biraradan sonra gruplarda mücadele edecektik.O maçtada bütün güçlerini harcadılar futbolcularımız.Tello olsun delgado olsun bobo olsun...Bu maçtada yorgunluk belirtileri fazlasıyla görüldü tabii.Bu yorgunluk hem zihinsel hemde bedensel anlamda.Ama sonuçta rakipde çerez falan değildi.Bu sene karşılaştığımız en iyi takımdı bence.1 puanada şükretmeliyiz okadar yapılan defans hatalarından sonra.İleride daha da iyi olacağız.Milli takım araları falan iyi gelecektir.Delgado,rico,bobo,higuain nasıl olsa milli takıma çağrılmayan oyuncular.Kendilerini daha hazır hale getireceklerdir.Getirmek zorundalar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bardağa herzaman dolu tarafından bakmayalımda..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jasmıne aynen katılıyorum gol yollarındakı problem cok acık bı sekılde gozukuyor. oynadığımız butun maçlarda 2 golun uzerıne cıkamadık rıcardınhonun daha fazla gol dusunmesı gerekır dıye dusunuyorum topu ceza sahasının onune kadar getırıyor fakat sut cekmıyor yanlamasına ve ya gerıye pas verıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |