![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa haber değil bu,transferin son günü starda canlı yayında söyledi başkan, evet bugün manisadan istedim holoskoyu,verselerdi bir oyuncumuzla yolumuz ayrılacaktı dedi,transferin son günü hadi ricardinho seni satıyoruz diyemeyeceklerine göre,birini kiralık olarak göndereceklerdi,bu da higuain...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Ne Kolpası Başkan Canlı Yayında Söyledi Holosko'yu İstedik Diye Ama B Planı Varmıydı Denildiğinde Hayır Dedi Buna Kimse İnanmaz Higuain Alışsın Türkiye'ye Diye Onu Göndereceklerdi İşte.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Başkan canlı yayına çıkıp holoskoya karşılık higuainimi teklif etti dedi sadece holoskoyu istedik dedi.Zaten bunu herkes biliyor biz holoskoyu 2 senedir istiyoruz ve hala gündemimizde olan bir oyuncu.Belki ricoyu gönderirlerdi ne belli.Zaten gazetede yazan sözlerde saçma.Yok higuain yıkılmış yok yönetim destek çıkmış falan.Yaw yönetim hem bunu yapıp hemde higuainin yüzüne nasıl bakar.Medya bizim son transferlerimize takmış kafayı.Diatta ve higuain hakkında daha çok haber çıkar ilk 11de oynamadıkça.Gitsinler ismael boizid hakkında biraz sallasınlar ozaman.Carrusca falan.Ama yokkk.Şuanda eniyi biz olduğumuz için bunlar doğaldır.Kolpanın kolpasıdır bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de zincirleme dşünülen bir kolpa haber serisidir holoskoyu istemiş olabiliriz ama takas için higuain in önerildiği kesinlikle yalan bence zaten basının her yalan haberinin bir dayanağı vardır higuain i daha oynamadan bitirmek için yapılan şeyler bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |