![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bence marsilya dan 4 porto dan 4 liverpooldan 2 puan alırız yani 10 puanı toplarız
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 10 alırız inş. onlar rakiplerimiz ii olursa olsun bizde iiyiz
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | marsilya dan 4 portodan 2 puan alırız liverpooldan da süpriz olmazsa 1 puan anca alırız marsilya bu grupta 2 puan toplar sonuncu olur porto liverpool u sahasında yenerse turu atlar yenemezse iş averaja bakar durum budur bence... | ||
| | |
| | #8 | |||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
tek mac yapılsın o zmn portoyla liverpool portonun sahasında oynasın sonuca gore herkes yoluna gitsin ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yaw ii ek yapayım mesaja ... "bunlar benim tahminim tabii ki futbolda her sonuç olabilir ...." ama bu zaten çok klasik bir şey bunu söyleyip geçmektense bana en mantıklı gelen sonuçları yazayım dedim yani bakarsak tabii ki liverpool u ingiltere de bile yenme şansımız var ama şimdi ben burda bjk aşkıyla böyle hayal şeyler yazarsam o zaman daha çok gülerdin bana ![]() | |||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Marsilyadan 1 portodan 1 liverpooldan 0 toplam 2 puan aliriz bence ama eger bir takim onceden garantileyip sonradan bize kiyak gecerse orasini bilemem..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |