![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ulusoyu sürekli destek oldu o ne yaptı... Bizim şampiyon olmamıza engel olacak her türlü ayak oyunlarını çaktırmadan uyguladı bizim demirören ise sadece yedi. gene boş konuşmalarla bizi kandırableceğini sanıyorç Laf değil icraat yapta, görelim senin şu yumruğunu... Yapamayacaksan madara olma da sus artık. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Bırakın Bunları Kardeşim 93 Dakika Gol Atama Hakem Golü Saymayınca Vay Efendim Hakkımız Yendi Ya 3 Puanı Hak Edecek Ne Yaptık ki Sahada? Evet Hakem Bariz Golü Vermedi Belki Ama Bu Beraberlikte Hakemden Çok Bu Maçta Böyle Ruhsuz Oynayan Futbolcuların Suçu Var.Sistemde Çok Yanlıştı Ne Delgado Ne Rico Yok Oyunu Kim Yönlendirecek Gelişi Güzel Herkes Topu Savdı.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | fazla celallenmiş sanki bu konuşmalar şu an için yersiz olmuş gibi geldi bana ama başkanın bu aktif tavrı da ilerisi için olumlu bir adım olabilir bekleyip göreceğiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Başkan ilk defa federasyon aleyhine konuşuyor zaten.İcraatınıda yapacaktır umarım.Bence çok güzel konuşmuş sadece hakeme değinmemiş enazından.O golden önceki 85 dk top oynamadığımızı o da görmüş ki özür diledi enazından.Yerinde bir konuşma... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
evet katılıyorum aynen.son dakikada gol atmayalım gol yemeyelim.artık son dakikalar işkence oldu bize.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |