Besiktas tarihinin gol atamayan tek takimi budur herhalde. Iki senedir hasta ettiler bizi. Ne bu mactan, ne CLden, ne de Sampiyonlukta hic bir beklentim yok. Birakin gol atmayi pozisyon bile üretemiyoruz.
Futbolcular kötü, teknik adam yetersiz, yönetim tarihin en utanc verici yönetimi. Besiktasij oynadigi futbolu seyrederken futbol adina utaniyorum. Yeter artik, senelerdir rezil ettiler bizleri, sabir tasiyim ama beni bile catlattilar artik.
Biktim usandim her sene rezil futbol oynayan takimi seyretmekten. ErtugrulHocayla yaklasik 10 resmi mac yaptik, hic birinde bir macta 3 pozisyon bulmamisiz. Konya maci haric hic birinde ilk yari gol atamamisiz, her mactan sonrada gol pozisyonu üretmekte sorunumuz var diyor ve iki ön liberolu Delado, Rico, Nobreyi yedek birakiyor. Cisse ve Koray üretecek gol pozisyonlarini. Utaniyorum oynadiklari seye futbol demeye.
Cok kötü bir dönem geciren Marsilya bile su futboluyla bizi maymuna cevirir. Alabilecegimiz en iyi skor 0-0 dir, gol atamayacagimiz kesin. Bu senede 40 gol atarsak iyidir tüm sezonda.
__________________ |