![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | öncelikle ertuğrul hoca bir ilk 11 belirlemeli ve her maç aynı takımla oynamalı rico danda gol pozisyonu yaratmasını beklememeli avrupa ve derbi maçlar dışında çift forvet arkalarında delgado ile başlasın takım daha çok hücumu düşünsün,bırak golü pozisyona giremiyoruz.. yazık bizlere ya biz böyle oynayan bi takım görmek istemiyoruz konya maçında ne güzel oynamıştık en azından ilerisi için ümit vermişti takım ama son 3-4 maçtır oynadığı futbol geçen yılki tigananın takımından hiçbir farkı yok... riconun sakatlanması bence takımın avantajı ertuğrul hoca artık maçlara çift forvet ve arkalarında delgadoyla başla.. ayrıca en önemli sorunumuz tempo, takım tempolu oynayamıyor riconun önderliğinde bunu yapmalarıda çok zor zaten bakalım ricosuz bunu yapabileceklermi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tiganayla ertuğrul hocayı karşılaştıranların beşiktaşlılığndan şüphe duyarım !! sadece sonuc bekliyosanız gidin başka macları izleyin biz sevinmek için sevmedik..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne tiganası yaw tiganayı arayan onun gibi olsun...Adam 1.5 yılda futboldan soğuttu beni.Bizimkilerde top oynamayı unuttu zaten onun sayesinde.Defansa bi bakıyorum 6-7 kişi.Önceden böylemiydi ama tigana sayesinde böyle oldu.O alışkanlığıda bırakamadılar bizimkiler.Tigana ertuğlul hocanın yanına bile yaklaşamaz.Bide sonuç olsaydı ezikleri inönüde yener şampiyon olurduk!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar Lütfen Ertuğrul Hocaya suç bulmayalım. Burada suçlu varsa oda yönetimdir. Neden mi? Aylarca şu oyuncuyu aldık, bununla görüşüyoruz, ufak prüzler kaldı. deyip hiç bir halt işleyemediler ve getirdikleri oyuncuları da görüyoruz. Ertuğrul Hocaya gelince o elindeki 19 yaşında hatta 16 yaşındaki adamlarla çalışmak zorunda kaldı ve tecrübesi olmayan kişileri tutup Dev kulüplerin olduğu liğde oynattı. nolmuş 2 gol yediysek. birazda bu pencereden bakalım.Biz Antepede yenilebilirdik Ankaragücünede ama bu oynadığımız takım ne antep ne rize... LÜTFEN HOCAMIZA LAF SÖYLETMEYELİM. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |