![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | daa napsın ki yaaa.dün çıkarabileceği en ii kadroyu çıkardı zaten..... cidden yeter yanii.birasda futbolculardan kaynaklanıyo .. adamlar gereken şekilde oynamıyo..lütfen bunu ertuğrul hocaya maaal etmeyelim !
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok ya bence tigana diyen arklar şaka yapıyo ...ewt ewt şaka yapıyolar ciddi olamazlar ....ne tiganası yaw adam bi türkiye kupasını falan aldırdı die tekrar mı isteyeceiz bi de dier ark ın dediği gibi biz sevinmek için sevmedik....
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum. bir takım her zaman aynı form grafiğini yakalayamaz. futbol bu. yenmekte var yenilmekte. tamam takım olarak belki formsuz bir dönemden geçiyoruz ama her zaman destek çıkmak gerekir ertuğrul hocaya. bu takımın başında kim olursa olsun, dün bu form ile malüp olurdu. önemli olan takımın en kısa zamanda formunu yakalayıp, maçlara o şekil çıkması.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ARkadaşlar siz delgadoyu ronaldniho falan sanıosunuz.Delgadonun ipiyle kuyuya inersen çakılırsın.Tıpkı 2 senedir olduu gibi.Sergenli tümerli kadroda belki yenemioduk ama dam gibi top oynuoduk.Herkeste ricoya laf atıyor bir kere bütün adamlara bakın herkes - oyndaığı zaman rico her zamaqn diğerlerndn + oynuyor.Dünkü maça bir yabancı gözüyle baktığımda gerçekten sadece ricodan adam olur diye geçrdm içmdn.Delgado acilen gönderlsn eğerki böyle devam edcekse.Zürich maçında 2 kafa golü yüzündn adamı ricardinhonun üstüne çıkardınız.Bnece bizim önetimde iş yok lincoln ve alex e bakıyorumda birde delgadonun ricardinhodan iyi olduunu söyleyenlere bakıyorum.Futbol cahilisiniz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bence çoooookk ama çok abartıyosunuz. Ertuğrul hocanın defansif oynattığı filan yok. Delgado-Rico-BoBo-Serdar Özkan. bi kere 4 tane ofansif adam wardı kadroda. Bi kere en çok tartışılan şeylerden biri rico-delgado yanyana oynar mı die. Ve ertuğrul hoca böle oynatıyo. Nası defansif kadro dersiniz anlamış deilim. 2.si tigana diyenler war. Tiganada bazen delgado-rico aynı anda oynatıodu. ama biri sağda, biri solda ![]() Ertuğrul hocanın tek hatası şu ana kadar rotasyon olayını biraz abarttı. Ama bunu da düzelteceğine eminim. Yapmayın ya. Rıza, tigana, del köske. bu adamlardan sora ertuğrul hocayı tek geçerim. oyuncuları oynattığı yerler, maç içinde değişiklikleri futboldan ne kadar ii anladığını gösteriyo. hatalarına sabretmeliyiz. Takım çok ii sawunma yapıyo şu an. Hücumda kısır gidioruz ama son bi 2 maç hariç kanat ortaları filan bence şahane. bence en büyük sorun az şut çekioruz. ama dediim gibi sabredebilirsek ben düzeleceğine inanıorum... Son olarak yönetime. başkan ankara maçı sorası hocayı uyaracakmış da falan filan. sen git önce al hesap makinası, del boskeye, tiganaya saçtığın paraları hesapla. onlara borun ötmüyodu, ertuğrul hocaya mı ötüyo... Konu mecerkn tarafından (19-09-2007 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocanın orta sahanın göbeğinde kimi oynatacağını biran önce belirlemesi lazım.şimdi rico sakatlandı o bölgede bana göre cisse banko ve yanındada koray oynamaz.koray bi top alıyo 2 saatte önünü dönemiyo onunla olmaz.bana kalırsa oraya serdar özkanı çekip sağ kanada da m.yozgatlıyı koyacan solada i.akın diyorum(iyi bir m.sedefte olabilir).tello sol bekten başka yerde oynamaz.deli iboda artık yedeğe geçmeli.forvette bobo kendini toparlamalı yanında da higu olmalı bu adamda çok değişik özellikler var çünkü.kalede hakan oynamalı.defanstada sağbek s.kurtuluş,stoper diatta toraman yani kadro şöyle --------hakan------- --s.kurtuluş--diatta--toraman--tello-- -----yozgatlı--s.özkan--cisse---i.akın(?) ------bobo------------higu--------- | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |