![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tamam Marsilya maçında çok kötüydü ama, bazen olur böylr şeyler.. Korayın cisseden daha fazla artısı var, Ortasahada hucumuda düşündüğü zaman karşı takım savunmasını çok zorlayan bir oyuncu, ama adamı sen defansın önünde oyna başka biyere de kımıldama deyince olmuyo, hem canını dişine takarak oynuyor, uzaktan şut çekebiliyor..
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ertuğrul hoca aynen bu anlayışla Sezon sonunu getirir umarım... Ve birşey daha !!! Nasaip , kısmet vs demeniz için elinizden geleni yapmanız lazım ! Ortaya çıkarılcak en iyi kadroyu , en mükemmel oyunu çıkardı ' da maglup olduysa eger ben sözümü yutar susarım..! Ama ben ortada öyle bir kadro da göremedim oyunculara yüklenen görevleride göremedim herşeyi bi kenara bırakalım Takım'da oynayan adam göremedim (1-2 adam oynadı diyenler olur belki bu 1-2 adam takımı kurtarmaz...) Sonuç olarak sen bunları sağlayamıyorsan Nasip , Kısmet demek sadece işi şans 'a bırakmaktır... ne basit örneği sen otomobile bindiğinde kazasız belasız gitmez nasip et dersin ama emniyet kemerini takmazsın ve sonuçta bi kaza olursa yine Allahım neden mi dersiniz ? Sorarım. Sen önlemini al gerekeni yap Sonra dua et Allah yardımcımız olsun diye... bu gidişatla ben sadece Allah Yönetimin Ertuğrul hocanın ve oyuncuların yardımcısı olsun... Taraftarada Sabır diliyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Eğer gol yemiyecem diyorsan nobreyi oynatacaksın.Bence dün nobre,yozgatlı ve akın olsaydı işler farklı olurdu...Bobo nobre oynıyacaktı delgadoda kenarda oturacaktı.Tello bek oynaıp akın açık oynayacaktı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
yeter artık ne bu gol sıkıntısı ortadaki futbolda belli kaç haftadır adam gibi golümüz yok beşiktaş nereye gidiyor sonumuzu çok mrk ediyorum yarın fenerlilerin dilinden düşmeyeceğiz biz interi yendik siz bi marsilyayı yenemediniz diye nezaman bol gollü bir beşiktaş seyredecez ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takıkın artık saldırmasını istiyorum, yeter defans meraklılıgı saldıralım 100 gol yiyeylim yeterki şu ömrümde beşiktaşın hep saldırdığını göreyim, rakibi parçalamalı. çok mu kondisyon gerekiyo bunun için? o zaman çalışacaklar o milyon dolarları ben almıyom... saldırın kardeşim pas yapmasını bilmeyen mahalle takımları gibi oynuyosunuz. her maçta acaba nasıl oynayacak diye düşünmekten bıktım. hiç mi yöneticilerden bi kaç kişi ofrumları okumaz bu kadar kör olur. bugune kadar hep savundum destek olalım dedim hala desteğimizi veriyoruz ama unutmasınlar bu kulupten süleyman sebayı gönderen de biziz, o gitti iyi işler yaptı hep anıldı ama siz giderseniz yüzünüze kimse dönüp bakmaz.... ARTIK İCRAAT İSTİYORUZ!!!!
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul hoca dan beklemediğim şeyler yapıyor.marsilya maçında s.özkan yerine m. yozgatlı çok iş yapardı s.özkan baskılı oynadığımız zamanlarda iş yapabilir fakat süratli değil oysa marsilya da bize hızlı atağa çıkacak adam lazımdı.ayrıca kanatlardan oynayalım diyeceksiniz fakat ceza sahasında bir tek boboyla kafa vurmaya çalışacaksınız.bence nobre bobo çift forvet oynamalı üzülmezden kurtulunup sol beke tello çekilmeli önünde de i. akın oynamalı tek ön libero cisse onun önünde delgado oynamalı. ben diattayı beğendim zan ın yerine oynar diye düşünüyorum. ertuğrul hocanın futbol anlayışını hiç beğenmiyorum. bize ne zaman hep öne doğru futbol oynatacak hoca gelecek çok merak ediyorum. saygılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlarr bencee ertuğrulda çok fazla suç yok futbolcu oynamazsa adam gibi hoca ne yapsınn??delgado zürich maçlarında oynadıı iştee o kadarr tüm maçlarımızı keşke isviçre takımlarına karşı oynasak adam anca o zamn iyi oynuyo,rico paşanında ne yaptığı belli değil.ortada cisse tek başına ne yapsın,kısacası sahaya inip oynayamayacağına göree ertuğrul, ruh la alakalı birşeyy bu durummmmm elin takımı interi yeniyorrr biz gidiyozz marsilyaya yeniliyoruzzz!!!!!!!gelde sinir oolmaaaaaaaaaaa
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ertuğrul hoca takımı cok gerıde oynatıyor marsılya maçında ricardınho cıkıyo yerıne korayı alıyo ne gerek var zaten cısse oynamıyormu o bolgede. ankara macı sonunda marsilya macını dusunuyorduk o yuzden boyle oynadık ben korkuyorum liverpool maçınıda bole dusunursek bılmıyorum halımız ne olur bır an once takımın toparlanması gerekır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yaa nerde beşiktaşt a o güz dun feneride izledik hadı onlar kadıkoyde kendi raraftırının onunde boyle oynadı ama sizde 1 tane atak yok yaa valla diyecek bişey bulamıyoum her zaman avrupa maçları hızlı bol pozisyonlu geçerdi ama dun gördümki beşiktaştan bi cacık olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |