![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Suçu biraz da kendimizde aramanın gerektiğini düşünüyorum. Son 10 yıla baktığımıza kaç tane teknik direktör değiştirdik?? Ne kadar istikrara inandık??? Sabır sabır diye bahsedip duruyoruz ama sürekli teknik direktör değiştirilmesinde hiç mi taraftarın payı yok??? Var çünkü başarı beklentisi içindeyiz. İşler biraz kötü gidince teknik direktörü futbolcuları yerden yere vuruyoruz. İşte bizler istikrarı haketmiyoruz belkide.... Bi duralım bekleyelim. Takım tamamen otursun, hoca yüklemek istediklerini tam anlamıyla yüklesin. Futbolcular geçen senenin ezikliği atsın bir üzerinden..İllaki şampiyon olmaya gerek yok. Takım rayına otursun, istikrarı yakalasın, teknik direktörde 2 maç yenilince beni gönderecekler korkusu olmasın..Futbolcularda yetenekli olmalarına rağmen beklenileni veremeyince defol git hakaretlerine maruz kalmasın... Bu takım daha yolun başında..Köprüleri yıkmanın gemileri yakmanın ne bizlere ne de takıma faydası olur... Aynı zamanda Delgado ne demeliydi ben yedek oturacak oyuncu değilim, hoca hata yaptı mı??? Futbolcular ne söylese suç zaten iyi yada kötü. İş bizim beynimizde bitiyor, düşüncelerimizde. Geçen sene Tigana ile kötü bir sezon geçirdi bu sene iyi oynadığı maçlar oldu. Sezonun başı biraz daha beklemek gerekir kesin sonuca varmak için... İNADINA DELGADO!!!!!
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (24-09-2007 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ eternity... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ eternity... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani bizim futbolcumuz olsa hemen satardık diyosunuz ???ya hakkaten anlamıyorum ya adam zürih maçlarında mükemmel oynayıp bizi şamp ligine kalmamızı sağladı o zaman Delgado müthiş,Delgado harika vs...ama adam kötü oynayınca hemen defol git...bu nasıl bi anlayıştır çözebilmiş deilim...korkarım 2-3 hafta sonra higuain e de defol git dersiniz ben şahsen bekliyorum sizlerden hadi yüzümü kara çıkar mayın benim inanıyorum size..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | çok çabuk adam harcıyoruz arkadaşlar adam zurich 2 gol attı o zaman iyiydi şimdi kötümü oldu çok yazık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | delgado kötü futbolcu değil ama potansiyelini kullanmıyo, yada bu ligin oyuncusu olmadığı oyun stili kendine göre olmadığı için kullanamıyo! istikrar sağlayamıyo, eğer sürekli böyle olacaksa bu lige ve takıma uygun bi futbolcu alınabilir delgado'nun yerine! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar brs dar düşünüyoruz bence çok çabuk kırıcı oluyorus ve gunluk yane futbolcu bı hafta ıyı oynadımı oo çok ıyı bı hafta kötu oynadımı kötu ronaldınho hermaçta barça yımı kurtarıo.Esıklerde deıvıd geçen sene çok kötydu ama bu sne kendnı topladı bu gelgadoda ş.lıgı maçlarnda gördkkı daha ıyı olucak marsılya maçnda kım ıyı top oynadıkı? şuan delgado teknık açısından çok ıyı bır oyuncu rıco dıosns ama rıco çok ıyı top saklıo ama hep garantı ve yana oynuo sorumluluk almıo.bısde ıkı yönlu ortasha yok bnce onun eksklğnden takım oturmuo hem defansıv hem ofansıv. ama bısde 2 tane aynı ösellığe sahıp oyuncu var dğer takımlarda bu yok işte hocada hangsnı oynatcam dıe karamsarlğa gırıyo buda normal. bisler çoğmus böyle dşndğms için biryerlere gelemyrs. bu enbaşta yönetmde böle ama eleştrı yapmadan kendmsı o ınsann yerne koyarsak bnce daha ıyı olucak tabıkı herkesn kendı düşüncesı saygı duyarıs. Gerçı bu yönetım anlayışı varken nekadar başarılı olaniliris orası muallakta ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |