![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Yaw bunun en ağır cezası nedir.Ozaman sahaya girip futbolculara saldırsa,hakeme saldırsa ne ceza verilecek peki.Yinemi en ağır ceza.Bunun sınırı nedir nedemek yani en ağır ceza.Verirsin bir ay ceza olur biter...Benim demek istediğim neleri görüyoruz biz sahaya girip hakemlere saldıran falan.Bu ise iyiniyetli bir şekilde gol sevincini böyle paylaştı.Sahaya girmek hatalıda olsa... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim ne diyosunuz ben anlayamadım ne demek taraftar iyi niyetle girdi veya taraftara kimse bişey yapamaz kardeşim sizin taraftar dediğiniz eğer içeri girdiği zaman taraftarlıktan çıkar o kişi terorist olur.ne demek ya bu adam yüzünden bi ton zarara uğrucak klubum ben maçlara gidemicem sağ kapatılcak vede siz bunlara taraftar diyorsunuz.siz de eğitim sorunu var sağ ya giren taraftara sahip çıkan zihniyette eğetim sorunu var kara cahildir.vede desteklemeyin lütfen.beşiktaş taraftarı sağ ya girmez ayaktada vazifesi ni yapar takıma destek olur kim olursa olsun sağ ya giren taraftar en büyük şekilde cezalandırılmalı
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olsun arkadaşım bu olayın bi düşün bakalım liverpool maçında başımıza geldiğini o zaman naparız o taraftara verilen cezayı bırak beşiktaş ne cezalara çarptırılır biz burda bunun yani sağ ya girmenin ne kadar kötü oldğunu vede kesinlikle kabul edilemez bişey olduğunu nitelendirmemiz gerekir.taraftara ceza çok ta umrumda değil.pire için yorgan yakılmaz önemli olan beşiktaşa bişey olmasın.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |