![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | valla peşinen konuşmak istemiorum ama delgado'ya guvenerek ben yola cıkarmıyım acıkcası artık duşunmeye başladım bunu...Kendini gosterme zamanın geldi de geçio be delgadom yaa..Artık silkelen ve kendine gel yeter...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kozumuz buysa ertugrul hoca kozu cok üflemesi lazım yanlıslıkla gs ye carparsa batar walla ben o kadar soyledim ona mecbursuysan 8 deme diye ama o kozu üflemeyi tercih etti ![]() ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | O kadar karamsar olmayın arkadaslar iyi adam eksiltip ani cıkıslar yapabilen birisi...Hiç belli olmuyor fakat nasıl oynuyacağı inş. derbide iyi gününde olur...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Abi olaya bak ya adama 5 milyon euro saymisiz, takimin en pahali futbolcusu, gecen sezon alisma evresi dedik gecistirdik o donemde gecti, herhangi bir sikintisi yok parasini tam aliyor, sakatlik derdi yok ve bu halde bile ADAM OYNASIN DIYE DUA EDIYORUZ bunu hazmedemiyorum ya takimin 10 numarasi boyle mi olmali yaaaa
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |